Πού πας με αυτό το... εσώρουχο; (pics)

Η Νάπολι επικράτησε 4-1 εκτός έδρας της Βόλφσμπουργκ στον πρώτο προημιτελικό του Europa League με τον Φαουζί Γκουλάμ των Ιταλών να «κλέβει» την παράσταση στους πανηγυρισμούς. 

Μια από τις συμβουλές που δίνουν πολλές μαμάδες στα παιδιά τους (αγόρια ή κορίτσια δεν έχει σημασία) είναι φεύγοντας από το σπίτι να προσέχουν τι εσώρουχο φορούν. Για κάποιους ανθρώπους, μάλιστα, είναι κανόνας το εσώρουχο να είναι καλύτερο και από τα ρούχα. Διότι, κάτι απρόοπτο μπορεί να συμβεί, πχ να καταλήξεις στο νοσοκομείο, να χρειαστεί να σε εξετάσουν και την κρίσιμη στιγμή να εκτεθείς με ένα περίεργο εσώρουχο. 

Απρόοπτο, κατά μία έννοια, έτυχε και στον Φαουζί Γκουλάμ, τον Αλγερινό αμυντικό της Νάπολι, ο οποίος ίσως δεν περίμενε την άνετη επικράτηση της ομάδας του επί της Βόλφσμπουργκ και, επομένως, δεν είχε υπολογίσει τους έξαλλους πανηγυρισμούς και το... στριπτίζ! Τίποτα δεν υπολόγισε στη χαρά του και έμεινε μόνο με το εσώρουχό του, στο οποίο υπήρχαν φιγούρες από τη σειρά κινουμένων σχεδίων Dragon Ball. Διότι, ως γνωστόν, οι ποδοσφαιριστές είναι μεγάλα παιδιά...

Δείτε τις φωτογραφίες με το... εκκεντρικό εσώρουχο:

ΠΗΓΗ: sdna.gr