Nίκη τίτλου με Αζάρ

Τη σημαντικότερη νίκη της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πήρε η Τσέλσι η οποία επιβλήθηκε 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο.

Τίποτα δεν δείχνει ικανό πλέον να στερήσει από την Τσέλσι την κατάκτηση του τίτλου για τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πήρε τεράστια νίκη με 1-0 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο.

Έτσι, αποσπάστηκε στους δέκα βαθμούς από την Άρσεναλ με τα ίδια παιχνίδια και στα υπόλοιπα έξι παιχνίδια, αποκλείεται να χάσει αυτό το προβάδισμα και να μη φτάσει στην επιστροφή στα πρωταθλήματα.

Από την πλευρά της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε σημαντικό έδαφος στην προσπάθειά της για να επιστρέψει στο Champions League, ωστόσο διατηρεί το προβάδισμα από τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπήκαν δυνατά και είχαν τον έλεγχο στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης. Παρόλα αυτά, σε μία από τις πρώτες φάσεις που δημιούργησαν οι «μπλε» στο 37’ άνοιξαν και το σκορ με ωραίο πλασέ του Αζάρ.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι έγινε… ροντέο. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι αρχικά με τον Αζάρ για να κάνουν το 2-0 και να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, ωστόσο στάθηκαν τυχεροί στο 77’ όταν ο Φαλκάο από την πλευρά του έστειλε την μπάλα στο δοκάρι για να μείνει το 1-0 έως το τέλος.

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Ζούμα, Μάτιτς, Όσκαρ (67’ Ραμίρες), Φάμπρεγκας (92’ Μίκελ), Αζάρ (92’ Γουίλιαν), Ντρογκμπά.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Βαλέντσια, Σμόλινγκ, ΜακΝερ, Σο (80’ Μπλάκετ), Ρούνεϊ, Μάτα (70’ Γιανουζάι), Ερέρα, Φελαϊνί, Γιανγκ (70’ Ντι Μαρία), Φαλκάο.

ΠΗΓΗ: onsports.gr