«Χάσαμε επειδή ήμασταν ηλίθιοι»

Ξέσπασε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου λόγω των όσων ακούστηκαν μετά την ήττα της ομάδας του από τον Εργοτέλη.

Οι φίλοι της Ξάνθης κατηγόρησαν τους παίκτες της ομάδας πως βοήθησαν τον Εργοτέλη να φτάσει στη νίκη. Κάτι που ανάγκασε τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ξεσπάσει στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν υπάρχουν λόγια να πω γι’ αυτό το παιχνίδι. Κάναμε πολύ κακό παιχνίδι κι αν δεν κάναμε το πέναλτι η αναμέτρηση δεν θα είχε σκορ. Παίξαμε πολύ αργά, χωρίς αντιδράσεις και δυστυχώς για μας η εικόνα που χτίσαμε μέχρι σήμερα με καλά παιχνίδια την καταστρέψαμε σήμερα. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω βαθμολογικά. Δεν ξέραμε πώς να διαχειριστούμε αυτά τα παιχνίδια και περιμέναμε να κερδίσουμε μόνο με την παρουσία μας στο γήπεδο. Θέλω να σταθώ και σε κάποιες κουβέντες που ειπώθηκαν από την κερκίδα που ανέφεραν ότι βοηθήσαμε τον Εργοτέλη. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Σήμερα χάσαμε γιατί όλοι μας ήμασταν ηλίθιοι. Θέλαμε να πάρουμε τους βαθμούς για να φτάσουμε ψηλότερα αλλά δεν ξέραμε πώς να αντιδράσουμε. Είναι ένα σκληρό αλλά καλό μάθημα για μας για την συνέχεια».

ΠΗΓΗ: onsports.gr