Χαμός με τον σηκωμένο...

Πως μια συνηθισμένη έξοδος για ψώνια ενός σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στάθηκε η αφορμή για σόκιν σχόλια στο διαδίκτυο;

Τον γύρο του διαδικτύου και τον σχολιασμό από χρήστες του Twitter και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε η φωτογραφία που δημοσίευε η βρετανική εφημερίδα «Mirror» και στην οποία ο Ρανταμέλ Φαλκάο φορώντας φορμίτσες και αθλητικά παπούτσια βγήκε να κάνει τα ψώνια του σε εμπορικό κέντρο του Τσεσάιρ. Στην αρχή, σχολιάστηκε η επιλογή του ροζ/φούξια χρώματος στα παπούτσια, μέχρι τη στιγμή που κάποιοι περισσότερο παρατηρητικοί επικέντρωσαν το... ενδιαφέρον τους στη φόρμα του και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων! 

Και τι να δούν; Ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος του (ας μην μπούμε τώρα σε λεπτομέρειες, αρκεί να δείτε και εσείς προσεκτικά τη φωτογραφία) φαινόταν να... προεξέχει σε μεγάλο βαθμό. Αυτό ήταν... Ο... τίγρης, όπως τον ονόμασαν από το παρατσούκλι του Κολομβιανού, έγινε αμέσως hastagh. «Τώρα καταλαβαίνω για ποιό λόγο ο Φαν Χάαλ δεν χρησιμοποιεί τον Φαλκάο. Δεν γίνεται να παίζει με δώδεκα!» ήταν ένα από τα πιο αστεία σχόλια.