Τώρα ετοιμάζεται για Πειραιά, πέρσι για Κύπρο!

Πριν από λίγες ημέρες, στον έντυπο και ηλεκτρονικό Ελλαδικό Τύπο γινόταν αναφορά στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Πειραιώς για τον Νίκολα Μαρτίνεζ του Παναιτωλικού.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετικό πρωτάθλημα έχοντας δύο γκολ και δέκα ασίστ, εκ των οποίων μερικές ήταν προϊόν… μαγικών επινοήσεων. Ο 28χρονος άσος δύσκολα θα μείνει στον Παναιτωλικό, αφού ενδιαφέρον υπάρχει και από την ΑΕΚ, αν και τα Ελλαδικά ΜΜΕ τον παρουσιάζουν ως κλειστό στην ομάδα του Πειραιά.

Αυτά είναι τα γνωστά, το άγνωστο έχει να κάνει με την σχέση του Μαρτίνεζ με την Κύπρο! 

Πέρσι τον χειμώνα, η Ένωση έψαχνε ποιοτικές λύσεις, συμβατές με τα οικονομικά της δεδομένα για να ανατρέψει τα βαθμολογικά δεδομένα και να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία.

Είχαν ήδη αποκτηθεί οι Τσιγκουίνι και Σόουζα και απέμεναν ένας εξτρέμ και ένας σέντερ φορ. Ενώ εξέταζαν διάφορους εξτρέμ, προέκυψε ένας Αργεντινόνς ονόματι Νίκολα Μαρτίνεζ. Ένας 27χρονος, βραχύσωμος άσος που κάνει… μαγικά με την μπάλα. Που έχει βιογραφικό σε ομάδες όπως οι Vélez Sársfield, Independiente, Real Murcia και San Martín (SJ), όμως επειδή προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό, δυσκολεύεται να βρει συμβόλαιο.

Εκεί οι ιθύνοντες της Ένωσης αποφασίζουν να προχωρήσουν. Συμφωνούν με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος ετοιμάζεται για να αναχωρήσει από την Αργεντινή για την Κύπρο. Κάπου εκεί όμως, μέρα με την μέρα εμπλέκονται διάφοροι μάνατζερ, διάφορα γραφεία μάνατζερ τα οποία έχουν (;) ποσοστό από τα δικαιώματα του παίκτη και αρχίζουν να διεκδικούν χρήματα, ζητώντας μάλιστα και προκαταβολές σε ένα χρονικό σημείο που το ταμείο ήταν μείον!

Αφού άκρη δεν βγήκε και με τον χρόνο να πιέζει, η Ένωση προχώρησε σε άλλες περιπτώσεις, ο Μαρτίνεζ τελικά μεταγράφηκε στον Παναιτωλικό και μέσα σε 1,5 χρόνο ανάγκασε τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται να δαπανήσει ένα ποσό πέραν του μισού εκατομμυρίου για να τον αποκτήσει.

Και τους Παραλιμνίτες να μελαγχολούν σκεπτόμενοι τι δίδυμο θα πραγματοποιούσαν οι Μαρτίνεζ και Ιμπραΐμι, που αποκτήθηκε λίγες ημέρες μετά…