“Χ” τα ντέρμπι, “Τρένο” ο Απόλλωνας

Ο πρώτος σκόρερ της Δ’ Κατηγορίας, Παντελής Ταύρου , μια μέρα μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε, μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net, για τον τραυματισμό του, την δική του πρωτιά αλλά και την άνοδο της ομάδας του στην Γ' Κατηγορία.

Ο έμπειρος επιθετικός της Ξυλοτύμπου μας έδωσε επίσης τις προβλέψεις του για τα παιχνίδια του Σαββάτου στο Κυπριακό Πρωτάθλημα.

Πως περιμένεις τα δύο ντέρμπι σε ΓΣΠ και Αντώνης Παπαδόπουλος;

“Στο ντέρμπι της Ομόνοιας με την ΑΕΚ πιστεύω πως δεν θα μπουν πολλά γκολ. Η πρόβλεψή μου για αυτό το παιχνίδι είναι πως θα είναι κλειστό. Είναι δύο ομάδες πολύ κοντά στη βαθμολογία και δεν θα ρισκάρουν να χάσουν αυτό το παιχνίδι δίνοντας χώρους στον αντίπαλό. Το παιχνίδι προβλέπω πως θα καταλήξει στην ισοπαλία.

Όσον αφορά το Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ, ο ΑΠΟΕΛ είναι αρκετά φορμαρισμένος τον τελευταίο καιρό. Την ίδια εικόνα παρουσιάζει και η Ανόρθωση, αν και φέτος μας έχει συνηθίσει σε μία αστάθεια όσον αφορά την απόδοση της από παιχνίδι σε παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω πως και αυτό το παιχνίδι θα πάει στην ισοπαλία με το σκορ να κινείται σε χαμηλά επίπεδα”.

Για το Απόλλωνας-Ερμής…

“Πλέον ο Απόλλωνας θα έχει πίσω ποδοσφαιριστές που του έλειψαν πολύ όπως Σανγκόι, Παπουλής, Χαμντανί και Μερκής. Επιπλέον έχει νέο προπονητή και αυτό είναι θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημα αφού κι αυτός θέλει την πρώτη του νίκη. Πιστεύω θα περάσει “τρένο” από τον Ερμή.