Ματσάρες...

Με τρεις αναμετρήσεις αρχίζει σήμερα ο δεύτερος γύρος των πλέι οφ, πέντε… στροφές πριν από το φινάλε της σεζόν.

Στο «Αντ. Παπαδόπουλος», η Ανόρθωση υποδέχεται το ΑΠΟΕΛ σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι. Από την μία η γηπεδούχος ομάδα θέλει πάση θυσία την νίκη για να διατηρηθεί σε θέση βολής από τις θέσεις που οδηγούν στην έξοδο στην Ευρώπη και από την άλλη η φιλοξενούμενη ομάδα μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής βρέθηκε στην κορυφή, στην οποία για να έχει σίγουρη την παραμονή της θα πρέπει να κερδίσει μέσα στο «ΠΑΠ».

Στο «ΓΣΠ» η Ομόνοια θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ, στο ενδιαφέρον από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι της ημέρας. Οι «πράσινοι» προσπέρασαν την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική και βρίσκονται πλέον στην 3 η θέση, στην οποία θέλουν να παραμείνουν για να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ της νέας περιόδου. Από την άλλη η ομάδα της Λάρνακας μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, έχει ως μοναδική διέξοδο το πρωτάθλημα γι’ αυτό και η επιστροφή στις νίκες είναι επιτακτική ανάγκη.

Τέλος στο «Τσίρειο», στο μοναδικό παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί ο Απόλλωνας υποδέχεται τον Ερμή. Οι γηπεδούχοι θέλουν όσο τίποτα άλλο την επιστροφή στις νίκες για να ελπίζουν σε απώλειες του ΑΠΟΕΛ και επιστροφή στην κορυφή ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, όντας η μοναδική αδιάφορη ομάδα στο πρώτο γκρουπ θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

*Όλοι αγώνες αρχίζουν στις 17:00.