«Μπορείς κι εσύ να αγγίξεις τ’ αστέρια» (Φώτος)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που οργανώθηκε στο Δημαρχείο της Αγίας Νάπας, με την ευκαιρία της έναρξης της λειτουργίας του Αγία Νάπα Soccer School. Σλόγκαν της ακαδημίας «Μπορείς κι εσύ να αγγίξεις τ’ αστέρια».

Το παρών τους έδωσαν οι Δημοτικές αρχές της πόλης, βουλευτές της επαρχίας, εκπρόσωποι του ΚΟΑ και της ΚΟΠ, του ΠΑΣΠ, της ΕΑΚ, άλλοι τοπικοί παράγοντες και άνθρωποι κάθε ηλικίας της ευρύτερης περιοχής που κατέκλυσαν την αίθουσα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν οι στόχοι και η φιλοσοφία του Αγία Νάπα Soccer School, που επαναδραστηριοποιεί της ακαδημίες μικρών ηλικιών της Αγίας Νάπας. Στην ομιλία του, ο υπεύθυνος ακαδημιών Δήμος Γούμενος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι αποδεκτό από όλους ότι στην Κύπρο έχουμε ταλέντα και αποδεδειγμένα, ταλέντα έχουμε και στην περιοχή μας. Αυτό που εντοπίζουμε είναι το πρόβλημα στην διαχείριση και στην ανάδειξη αυτών των ταλέντων. Όσα παιδιά δεν φανούν τυχερά μένουν στην αφάνεια και πολύ σύντομα, λόγω έλλειψης κινήτρων εγκαταλείπουν το άθλημα».  Παράλληλα ο παλαίμαχος πλέον διεθνής άσος, ανέφερε ότι μαζί με τους συνεργάτες του φιλοδοξούν να δημιουργήσουν στην Αγία Νάπα ενώ φυτώριο ποδοσφαιριστών, που θα τροφοδοτήσει ομάδες στην Κύπρο και το εξωτερικό, δίνοντας το στίγμα της ποδοσφαιρικής ιστορίας στην περιοχή.

Από πλευράς του ο ειδικός συνεργάτης του Αγία Νάπα Soccer School Κώστας Ηλία, σημείωσε τα εξής: «Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους παίκτες μας να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν και απ’ την στιγμή που διαθέτουν ταλέντο και θέληση, να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα. Εμείς δεν θα πούμε κούφια λόγια σε κανέναν, ούτε θα πουλήσουμε ψεύτικες ελπίδες. Αντίθετα, εκεί και όπου είναι δυνατόν θα διεκδικήσουμε και θα δώσουμε ευκαιρίες για ανάδειξη των ποδοσφαιριστών μας».

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδης και ο Πρόεδρος της ΕΑΚ Παναγιώτης Φελλούκας.

Το παρών τους έδωσαν αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου, νυν και πρώην. Μεταξύ άλλων πολλοί μέχρι πρότινος συμπαίκτες του στην Ένωση, όπως οι Πιερέττης, Βαλλιάνος, Ζαννέτου, Παπαζαχαρίας και Αμπάρης, παλαιότεροι συμπαίκτες του όπως οι Κκαράς, Λάγιος, Μέρτακκας, Αντωνίου, Φίλγκεϊτ και Μαρκόφσκι και οι προπονητές Νικολάου, Κοσμά, Ζουβάνη και Κλέφτης

Οι εγγραφές ήδη άρχισαν. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 97699009.