Το... σινιάλο του Πάους στον Φινκ (pics)

Μόλις στο 32ο λεπτό του ντέρμπι με την Ανόρθωση, ο Τόρστεν Φινκ έκανε την πρώτη του αλλαγή στο παιχνίδι και δεν ήταν αναγκαστική.

Ο Γερμανός που έβγαλε εκτός αγώνα τον Μάρτιν Λάνιγκ και τον αντικατέστησε με τον Βινίσιους, εξήγησε στην διάσκεψη τύπου μετά από ερώτηση, την κίνησή του. Είπε πως "ήταν καθαρά θέμα fair play αλλά και για να προστατέψουμε την ομάδα μας, γιατί ο Λάνιγκ ήταν κοντά στο να δεχθεί δεύτερη κίτρινη".

Ο μέσος του ΑΠΟΕΛ πράγματι ήταν πολύ νευρικός, είχε δεχθεί ήδη κίτρινη κάρτα και συνέχισε να παίζει σκληρά και με νεύρα, με αποτέλεσμα να "φλερτάρει" με την αποβολή. Έτσι ο Φινκ τον έκανε αλλαγή.

Γι' αυτή του την κίνηση, ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ δέχθηκε τα συγχαρητήρια από τον Αντρέ Πάους ο οποίος την ερμήνευσε επίσης ως μια κίνηση fair play, πριν καν κάνει την σχετική δήλωση ο Τόρστεν Φινκ.

Όπως φαίνεται και από τις σχετικές φωτογραφίες, ο Ολλανδός τεχνικός έδωσε τα συγχαρητήριά του στον αντίπαλο τεχνικό και κατά την διάρκεια του αγώνα, μετά την αντικατάσταση του Λάνιγκ ο οποίος πράγματι έπαιξε σκληρά σε μια-δυο φάσεις και θα μπορούσε πάνω στο παιχνίδι να τραυματίσει κάποιο αντίπαλό του...