Ο Μοντέιρο που όλοι θέλουν να βλέπουν

Τις προηγούμενες μέρες του είχε γίνει έντονη κριτική και σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένα, αφού ήταν πολύ πίσω από τον καλό του εαυτό και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ΑΕΚ.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, κι αγωνιζόμενος όχι ως ακραίος επιθετικός που είναι η θέση του, αλλά πίσω από τον Κάντε, ο Ζόρζε Μοντέιρο ήταν ο ποδοσφαιριστής που όλοι θέλουν να βλέπουν στην ομάδα της Λάρνακας.

Μπορεί επιθετικά να μην πήγε τόσο καλά, αλλά στο ανασταλτικό κομμάτι ήταν φανταστικός, αφού αναχαίτισε πάρα πολλές τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας, έπεσε τάκλιν, έτρεξε, πάλεψε και γενικότερα τα έδωσε όλα στα 90 και κάτι λεπτά που αγωνίστηκε.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έκανε ιδιαίτερη μνεία στην απόδοση του Πορτογάλου και ο εκπρόσωπος Τύπου των "κιτρινοπρασίνων", Κυριάκος Δημητρίου, με δηλώσεις του στην PrimeTel μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού.

Μπορεί να είναι κάτι που δεν το συνηθίζει, δηλαδή να κάνει ονομαστική αναφορά σε ποδοσφαιριστές, ωστόσο λόγω και της κριτικής που είχε δεχθεί ο Μοντέιρο, ο κύριος Δημητρίου το έκρινε σκόπιμο, αφού άπαντες ποντάρουν πολλά στον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.