"Ιστορική σεζόν" (βίντεο/φώτος)

Σε αποψινή (17/10) εκδήλωση στο ξενοδοχείο Princess η ομάδα FUTSAL της ΑΕΚ τίμησε τους Χορηγούς και τους Υποστηρικτές της για την σημαντική βοήθεια και στήριξη στην φετινή ποδοσφαιρική περίοδο.

Αναλυτικά η ομιλία του προέδρου του τμήματος Futsal, Ανδρέα Αποστόλου:

«Κυρίες και κύριοι,

Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να σας καλωσορίσω στη τελετή αυτή και να σας ευχαριστήσω για την εδώ παρουσία σας. Να μου επιτρέψετε πρώτα  να κάνω μια μικρή ανασκόπηση της χρονιάς που μας πέρασε την οποία ήδη θεωρώ επιτυχημένη.

Η χρονιά ξεκίνησε με την ομάδα μας να μην κάνει καλή πορεία και να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Λίγο οι ατυχίες, λίγο η μέτρια απόδοση των φουτσαλιστών μας άφησε την ομάδα στα κάτω στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου αποφασίστηκε με την τεχνική ηγεσία της ομάδας να αλλάξουμε τον ξένο της ομάδας και έτσι πήραμε τον Ρέζο που αγωνιζόταν στην Ανόρθωση. Η άφιξη του Ρέζο σε συνδυασμό με την άνοδο της απόδοσης κάποιων άλλων παιχτών βοήθησε την ομάδα να πάρει τα πάνω της, κερδίζοντας δυο πολύ σημαντικούς αγώνες, την ΑΕΛ στην Λάρνακα για το πρωτάθλημα και τον Αραράτ στη Λευκωσία για το κύπελλο. Αυτές οι δυο νίκες έδωσαν την απαραίτητη ψυχολογία στους φουτσαλιστές μας που στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κατάφεραν να τερματίσουν στην 6η θέσημε 15 βαθμούς, 6 λιγότερους από την 5η ΑΕΛ και 2 περισσότερους από τον 7ο Αετό Σολέας.

Στη διαδικασία των playoff η ομάδα μας κατάφερε να κάνει 5 συνεχόμενες νίκες και να εξασφαλίσει όχι μόνο την παραμονή αλλά και πρώτη φόρα στη σύγχρονη ιστορία της την 5η θέση στο πρωτάθλημα. Επίσης έχει καταφέρει να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ.

Όλη αυτή η προσπάθεια που έγινε φέτος είχε σαν βάση της την δική σας τεράστια βοήθεια και χωρίς αυτή η ομάδα δε θα έφθανε σε αυτά τα ιστορικά επιτεύγματα. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να κάνω μία αναφορά στους γιατρούς Γιάννη Ευσταθιάδη και Αδαμαντίνο Κυριάκου και στο φυσιοθεραπευτή Μιχάλη Αθανασίου, που όποτε τους χρειαστήκαμε ήταν πάντα στο πλευρό μας.

Για αυτό το λόγο θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ένα προς ένα ξεχωριστά για τη πολύτιμη στήριξη σας και να σας προσκαλέσω όλους στο τελικό του κυπέλλου που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στο στάδιο Ελευθερία στις 19:30».

Οι χροηγοί που τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες:

AVALON ROCK & SPORTS BAR
VOKOLIDA
NETALIA
LFC FUTSAL
CHAMPSPORTS
KISS UNISEX BOUTIQUE
ALDECOR GROUP
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ EVERY DAY COUNSELING
ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
BLUE PINE
SEGAFREDO ZANETTI & THE POINT
PRESERVE
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΔΡ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΔΡ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΥ
UCLAN CYPRUS
PETROLINA (HOLDINGS) PUBLIC LTD
ΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ