"Να γράψουμε ιστορία" (Βίντεο)

Τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Ανόρθωση στο ΓΣΖ (Κυριακή 24/05, 17:00).  Ο προπονητής της ομάδας Thomas Christiansen, καθώς και ο Vladimir Boljevic έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι-οφ.

Ο Δανός τεχνικός τόνισε αρχικά ότι έχουν ενώπιον τους το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι από την στιγμή που έχουν εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη και έχουν την ευκαιρία για να τερματίσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην 2η θέση. Αφού επεσήμανε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, στην συνέχεια κάλεσε όλο τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο γήπεδο και να τους βοηθήσει να γράψουν ιστορία.

O Μαυροβούνιος μέσος τόνισε ότι θέλουν την νίκη στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για να τερματίσουν στην 2η θέση και να γράψουν ιστορία για την ομάδα. Παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο που τους ακολούθησε στην Λευκωσία και τους κάλεσε να τους υποστηρίξουν με τον ίδιο τρόπο και αύριο, προκειμένου να πανηγυρίσουν στο τέλος όλοι μαζί την νίκη.