«Βάντερ εσύ αποφασίζεις»

Τις τελευταίες ημέρες, στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ βρίσκεται σε περίοπτη θέση το θέμα παραμονής ή όχι του Βάντερ.

Οι αναφορές είναι λίγο πολύ γνωστές και έχουν να κάνουν με τις τοποθετήσεις του μάνατζερ του για το πώς αισθάνεται ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, πώς πέρασε τον τελευταίο μήνα και κατά πόσο επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της Λάρνακας.

Αυτά τα δεδομένα έχουν προβληματίσει την διοίκηση, η οποία συνήθισε τον τελευταίο καιρό να τα έχει όλα στην εντέλεια, διορθώνοντας την παραμικρή ατέλεια η οποία είχε προκύψει.

Με την στάση της, η διοίκηση Καραπατάκη… ρίχνει το μπαλάκι στον ποδοσφαιριστή και αναμένει την τελική απόφαση του. Αν αποφασίσει να συνεχίσει, έχει καλώς. Συμβόλαιο υπάρχει και δεν θα χρειαστούν ούτε καν διαπραγματεύσεις. Αν θελήσει να αποχωρήσει, τότε θα κοστολογηθεί με ένα ποσό και θα περιμένει να δεχθεί προτάσεις από ενδιαφερόμενες ομάδες.

Στην ΑΕΚ θεωρούν δεδομένο ότι ο Βάντερ δεν μπορεί να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα είτε της Κύπρου είτε του εξωτερικού χωρίς να αξιώσει χρήματα η ομάδα, αν και ο μάνατζερ του φέρεται να υποστηρίζει ότι μπορεί να φύγει ελεύθερος για ομάδα του εξωτερικού.

Ουσιαστικά, το μήνυμα από πλευράς «κιτρινοπράσινων» είναι ξεκάθαρο. «Βάντερ εσύ αποφασίζεις», με το θέμα να αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα…