“Είμαι πολύ χαρούμενος αυτές τις μέρες” (βίντεο)

Όμορφες μέρες για τον Τόμας Κρίστιανσεν που μετά την δεύτερη θέση που κατέκτησε με την ΑΕΚ, ανακηρύχθηκε την Τρίτη στα βραβεία της ΚΟΠ ως ο καλύτερος προπονητής για το 2014-15.

Ο Δανός προπονητής μίλησε στην ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net τόσο για το βραβείο όσο και για την ιστορική θέση που κατέκτησε η ομάδα του. Όπως τόνισε, πίστευε εξαρχής στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι ήταν ο βασικός λόγος που η ομάδα ανέβηκε τόσο ψηλά. 

Παράλληλα ανέφερε πως στο ροστερ σίγουρα θα μπουν νέα πρόσωπα, με στόχο η ομάδα να είναι και πάλι ανταγωνιστική και να κάνει κάτι καλό στην Ευρώπη.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενος, τερματίσαμε στην δεύτερη θέση και έχουμε την δυνατότητα να πάμε στην Ευρώπη και ήταν αυτό που θέλαμε από την αρχή. Όταν μπήκαμε στην εξάδα κοιταζαμε βήμα-βήμα και σήμερα ακόμα ένα βραβείο προσωπικά για μένα και είμαι πολύ πολύ χαρούμενος. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια, τους ανθρώπους που με έφεραν στην ΑΕΚ, τον πρόεδρο, τον Τσάβι Ρόκα, τους συνεργάτες μου. Πίστευα στην ομάδα και ήθελα να περάσω κάποιες δικές μου ιδέες για τον τρόπο παιχνιδιού. Κάναμε καλά παιχνίδια και όταν μπαίνει στην εξάδα, ο στόχος σου είναι στην Ευρώπη. Με το ΑΠΟΕΛ είχαμε την ευκαιρία να τους προσπεράσουμε και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα όμως είμαι πολύ χαρούμενος και με την 2η θέση, γράψαμε ιστορία. Πάντα υπάρχουν πράγματα να αλλάξεις σε μια νέα σεζόν. Κάποια συμβόλαια ολοκληρώνονται, θέλουμε να κάνουμε κάποιες προσθήκες για να είμαστε αναγωνιστικοί σε Ευρώπη και Κύπρο".