Επίσημα τέλος

Όπως γράψαμε το πρωί, ο Γιάννης Σκοπελίτης δεν συνεχίζει στην ΑΕΚ. Το μεσημέρι εκδόθηκε και η σχετική ανακοίνωση από την ομάδα της Λάρνακας...

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι δυστυχώς δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον Γιάννη Σκοπελίτη. Η απόφαση πάρθηκε αποκλειστικά για τεχνικούς λόγους και δεν αλλάζει ούτε στο ελάχιστο τον απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση προς το πρόσωπο του Ελλαδίτη μέσου.

Η τεράστια προσφορά του Γιάννη δεν χαρακτηρίστηκε μόνο από την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και από την μαχητική του προσωπικότητα και τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, που αποτέλεσε υπόδειγμα για κάθε συμπαίκτη και φίλαθλο της ομάδας μας.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ επιθυμεί να πει ένα τεράστιο ευχαριστώ στον ποδοσφαιριστή και άνθρωπο Γιάννη Σκοπελίτη για την αφοσίωση και τον επαγγελματικό που επέδειξε από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα που αγωνίστηκε στην ομάδα μας και να του ευχηθεί ότι καλύτερο στην συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο".