Ανανέωση συνεργασίας

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει ότι η συνεργασία με τις εταιρείες Italcatena και Le Petit Chalet Art and Design by Italcatena και Le Petit Chalet Exclusive by Italcatena θα συνεχιστεί και στην νέα αγωνιστική περίοδο.

Το χρυσοχοείο Italcatena δραστηριοποιείται 58 χρόνια στο χώρο του κοσμήματος. Το κατάστημά σας προσφέρει υψηλού επιπέδου ποιότητα, πρωτοπορώντας πάντα στη μόδα αλλά και στα εξειδικευμένα κοσμήματα από Ιταλικούς οίκους κοσμημάτων. Γίνονται ακόμα και παραγγελίες για οποιοδήποτε σχέδιο επιθυμείτε, μα πάνω απ’ όλα σε προσιτές τιμές.

Le Petit Chalet Art and Design by Italcatena και Le Petit Chalet Exclusive by Italcatena. Ένα όνομα συνώνυμο με την κομψότητα και την λεπτομέρεια που μπορεί να ντύσει το σπίτι, το εξοχικό σας και όχι μόνο. Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά το χώρο και να δείτε τις ξεχωριστές ιδέες για δωράκια, είδη διακόσμησης, ρολόγια, φαναράκια, μικροέπιπλα, φωτιστικά και πολλά άλλα.

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας επιθυμεί να ευχαριστήσει για ακόμη μία φορά τον διευθυντή των εταιρειών κύριο Πανίκο Φαντούση και εύχεται ακόμη καλύτερη συνεργασία με αμοιβαίο όφελος. Ο κύριος Πανίκος Φαντούσης από την μεριά του επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κόσμο της ΑΕΚ για την μεγάλη ανταπόκριση.

Παρέλαβαν τα δώρα τους οι δύο νικήτριες

Οι δύο μεγάλες νικήτριες του Λαχείου Οικονομικής Ενίσχυσης πέρασαν από το κατάστημα Italcatena του κύριου Πανίκου Φαντούση και παρέλαβαν τα δώρα τους.

Η πρώτη νικήτρια, κυρία Έλενα Κυριακίδου κέρδισε κόσμημα  συνολικής αξίας  €5000 και  η δεύτερη νικήτρια, κυρία Μαρία Φιλώτα κέρδισε κόσμημα συνολικής αξίας €3200.

Ευχαριστούμε όσους ενίσχυσαν και βοήθησαν οικονομικά την ομάδα μας.