Το πρόγραμμα προσέλκυσης μελών

Ανακοίνωσε εξέδωσε η ΑΕΚ με την οποία ενημερώνει για το πρόγραμμα προσέλκυσης μελών.

Αναλυτικά:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι το πρόγραμμα προσέλκυσης μελών είναι σε εξέλιξη.

Καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας μας να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια που γίνεται, να γίνει μέλος της δύναμης της ΑΕΚ και να είναι και στην πράξη ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας.

Τα προτερήματα και τα ωφελήματα του να είσαι μέλος της ΑΕΚ είναι πάρα πολλά.

Πιο κάτω αναφέρεται αναλυτικά το πρόγραμμα προσέλκυσης μελών, όπως επίσης και τα πακέτα τιμών:

Βάση των σημερινών δεδομένων που υπάρχουν, η ομάδα μας χρειάζεται αύξηση των μελών της και είσοδο ατόμων νεαρότερης ηλικίας που θα μειώσουν τον σημερινό μέσο όρο. Αυτός είναι και ο στόχος του μοντέλου που θα σας παρουσιάσουμε.

Πιο κάτω αναφέρονται αναλυτικά τα πακέτα μας  για προσέλκυση νέων μελών :

1.ΠΑΚΕΤΑ 240 εύρω για ηλικίες 35 ετών και άνω :

2.ΠΑΚΕΤΑ 120 ευρώ για ηλικίες από 21-35 ετών και για γυναίκες :

3. ΠΑΚΕΤΑ 60 ευρώ για ηλικίες από 16-21 ετών :

4.ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα ενεργοποιούνται αυτόματα ως μέλη ως ένδειξη σεβασμού και θα καλεστούν για να βοηθήσουν στην προσέλκυση νέων μελών στην ομάδα μας. Θα γίνει μια κάρτα αθλητικού μέλους η οποία υπάρχει και στο καταστατικό. Εμείς σαν σωματείο θα δημιουργήσουμε μια αίτηση και όσοι παλαίμαχοι θέλουν μπορούν να την συμπληρώσουν και το συμβούλιο στη συνέχεια, βάση των κριτηρίων του καταστατικού θα κρίνει εάν κάποιος πληρή τα κριτήρια για να γίνει αθλητικό μέλος.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ :

Οι πληρωμές μπορεί να γίνονται με 3 τρόπους. Α) μηνιαίες δόσεις β) 2 εξάμηνα γ) χρονιαία . Η πληρωμή θα γίνετε με standing order. Όσοι πληρώνουν ολόκληρη την συνδρομή από την πρώτη στιγμή ο 12ος μήνας θα είναι δωρεάν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ:

Τα μέλη του σωματείου μας θα επωφελούνται προσφορές από διάφορα καταστήματα, εστιατόρια, γυμναστήρια κτλ, όπως επίσης έκπτωση από την boutique της ομάδας και έκπτωση μέχρι και 15% στα εισιτήρια διαρκείας.

Δικαιώματα κατόχων κάρτας μέλους για ηλικίες 35 ετών και άνω:

a)     Δικαίωμα ψήφου για καταρτισμό διοικητικού συμβουλίου.
b)     Ειδοποίηση με sms για τα νέα της ομάδας και ανακοινώσεις μεταγραφών.
c)      Θα επωφελείται του πακέτου προσφορών.
d)     Με την συμπλήρωση ενός έτους ως μέλος και εφόσον το μέλος είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του αυτόματα θα έχει προτεραιότητα για επιλογή θέσης στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. (δεν συμπεριλαμβάνονται το VIP area και τα Βοxes).

Δικαιώματα κατόχων κάρτας μέλους για ηλικίες από 21-35 ετών και για γυναίκες :

a)     Δικαίωμα ψήφου για καταρτισμό διοικητικού συμβουλίου
b)     Ειδοποίηση με sms για τα νέα της ομάδας και ανακοινώσεις μεταγραφών.
c)      Θα επωφελείται του πακέτου προσφορών.
d)     Με την συμπλήρωση ενός έτους ως μέλος και εφόσον το μέλος είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του αυτόματα θα έχει προτεραιότητα για επιλογή θέσης στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Αυτό θα γίνεται αφού πρώτα διαλέξουν τις θέσεις τους οι κάτοχοι καρτών μέλους αξίας 240 ευρώ. (δεν συμπεριλαμβάνονται το VIP area και τα Boxes).

Δικαιώματα κατόχων κάρτας μέλους για ηλικίες από 16-21 ετών:

a)     Ειδοποίηση με sms για τα νέα της ομάδας και ανακοινώσεις μεταγραφών.
b)     Θα επωφελείται του πακέτου προσφορών.

Διάφοροι τρόποι που θα ακολουθήσουμε για την προσέλκυση μελών νεαρότερης ηλικίας :

Συναντήσεις διοικητικού συμβουλίου με τους συνδέσμους φιλάθλων της ομάδας για το ξεκίνημα μιας ομαδικής εκστρατείας για προσέλκυση μελών.
Προσπάθεια εξεύρεσης νεαρών και συνάμα ικανών ατόμων για συμμετοχή τους στα συμβούλια των τμημάτων της ομάδας μας (μπάσκετ, φουτσαλ, βόλεϊ) έτσι ώστε να έρθουν κοντά στην ομάδα και να προσελκύσουν και επιπλέον άτομα της ηλικίας τους για να αγκαλιάσουν την ΑΕΚ.
Δημιουργία ενός συμβουλίου που θα ονομάζετε συμβούλιο νεολαίας θα απαρτίζεται από άτομα ηλικίας 20-35 χρονών που θα έχει ως σκοπό την συνεχή προσέλκυση μελών της ηλικίας τους.

*Μέσα στα πλαίσια αναβάθμισης του προϊόντος το Σωματείο είναι σε διαδικασία εγκατάστασης του υπερσύγχρονου προγράμματος, CRM (customer relationship management). To συγκεκριμένο πρόγραμμα θα μας επιτρέψει να αναβαθμίσουμε την επικοινωνία με τον κόσμο της ομάδας και να δουλεύουμε σε πιο επαγγελματικά πρότυπα. Για αυτό παρακαλούμε τους κατόχους διαρκείας και όλα τα μέλη να συμπληρώνουν την σχετική αίτηση που θα τους δίνεται με τα στοιχεία τους, τα οποία θα παραμένουν εμπιστευτικά.