Έκλεισε... Emil Ducu Ninu (Οι πρώτες του δηλώσεις)

Την απόκτηση του 28χρονου (28/08/1986) Ρουμάνου πολυθεσίτη αμυντικού Emil Ducu Ninu για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η διοίκηση της ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου (28/08/1986) Ρουμάνου πολυθεσίτη αμυντικού Emil Ducu Ninu για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ninu στο δεύτερο μισό της λήξασας σεζόν αγωνίστηκε στο βουλγάρικο πρωτάθλημα με την φανέλα της Levski Sofia, όπου και πραγματοποίησε 9 συμμετοχές και σκόραρε ένα γκολ. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Naţional Bucureşti, στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Steaua Bucureşti και από εκεί παραχωρήθηκε ως δανεικός σε Gloria Buzău, Gloria Bistriţa και Farul Constanţa. Ακολούθησαν άλλες δύο ομάδες στην πατρίδα του και συγκεκριμένα η Viitorul Constanţa και η Universitatea Cluj, προτού συνεχίσει τον Ιανουάριο στην Βουλγαρία.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Πολωνία και αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στην συνέχεια υπέγραψε τα σχετικά συμβόλαια.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Λίγη ώρα μετά τις υπογραφές ο Ninu παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις και αναφέρθηκε στα συναισθήματα του, χαρακτήρισε ως μεγάλη πρόκληση την ομάδα μας και έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο.