Αποστολή και πρόγραμμα για Μπορντό

Την αποστολή και το λεπτομερές πρόγραμμα ενόψει Μπορντό ανακοίνωσε η ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας...

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει ότι τα ξημερώματα (05:30) της Τρίτης (28/07) θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας με τελικό προορισμό το Bordeaux της Γαλλίας, για τον 1ο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την FC Girondins de Bordeaux, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (30/07) στις 20:30 τοπική ώρα (21:30 ώρα Κύπρου) στο «Nouveau Stade de Bordeaux».

Η αποστολή θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Λάρνακας και με ενδιάμεσο σταθμό στην Αθήνα, θα φτάσει στο αεροδρόμιο της Toulouse, από όπου θα μεταβεί οδικώς στο Bordeaux. Το απόγευμα της Τρίτης (28/07) θα πραγματοποιηθεί κλειστή προπόνηση.

Την Τετάρτη (29/07) στις 20:30 τοπική ώρα (21:30 ώρα Κύπρου) θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας μας στο «Nouveau Stade de Bordeaux». Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά. Πριν την έναρξη της προπόνησης (20:00 τοπική ώρα) θα πραγματοποιηθεί η δημοσιογραφική διάσκεψη, όπου θα μιλήσει ο προπονητής μας Thomas Christiansen, καθώς και ο αρχηγός David Catala.

Το πρωί της Παρασκευής (31/07) η ομάδα μας θα προπονηθεί στο Bordeaux και στις 16:50 τοπική ώρα θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της πόλης και με ενδιάμεσο σταθμό την Barcelona αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο τα ξημερώματα του Σαββάτου (01/07).

Την αποστολή της ομάδας μας συνοδεύει το μέλος του ΔΣ και πρόεδρος της Πετρολίνα ΑΕΚ, Αντρέας Λευκαρίτης.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους:

Εύμαιος Ευθυμιάδης (Μέλος ΔΣ/Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού τμήματος)
Χριστόφορος Πετρουής (Τιμ Μάνατζερ)
Xavi Roca (Τεχνικός Διευθυντής)
Thomas Christiansen (Προπονητής)
Julio Banuelos (Βοηθός Προπονητής)
Ivan Torres (Γυμναστής)
Παναγιώτης Μιχαήλ (Βοηθός Γυμναστής/Αποκατάστασης)
Γιώργος Παπασάββας (Προπονητής Τερματοφυλάκων)
Μιχάλης Αθανασίου (Φυσιοθεραπευτής)
Dimitar Yordanov (Μασέρ)
Florin Jucan (Φροντιστής)
Παναγιώτης Χατζηπαντελής (Φροντιστής)
Δρ. Γιάννης Ευσταθιάδης  (Γιατρός)
Κυριάκος Δημητρίου (Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου)

Ποδοσφαιριστές (22):

Tono Martinez, David Catala, Juan Manuel Ortiz, Joan Tomas, Vladimir Boljevic, Jose Kante, Mikel Saizar Soroa, Ηλίας Χαραλάμπους, Jorge Larena, Alberto Chamorro (Tete), Jorge Monteiro, Νικόλας Εγγλέζου, Νέστωρας Μυτίδης, Mateusz Taudul, Κωνσταντίνος Μιντίκκης, Emil Ducu Ninu, Κωνσταντίνος Καστάνας, Δημήτρης Κυπριανού, Adam Marciniak, Vincent Laban, Andre Alves, Βασίλης Χατζηγιαννακού.