Αποκαλυπτικός... Λαμπάν

Ο μεγάλος απών από το αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπορντό είναι ο Βενσάν Λαμπάν.

Ο Γάλλος μέσος, ο οποίος κουβαλά τιμωρία από την παρουσία του στην Άστρα, μίλησε σε συμπατριώτες του για την αυριανή αναμέτρηση.

Τι είπε μεταξύ άλλων ο Λαμπάν:

"Αποκλείσαμε πέρσι με την Άστρα τη Λυόν και είναι μία από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου, όχι όμως τόσο δυνατή όσο η συμμετοχή μου με την Ανόρθωση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ"

"Στη Ρουμανία αντιμετώπισα πολλά οικονομικά προβλήματα, με καθυστέρηση μισθών, κάτι που είχε καταντήσει ρουτίνα. Πρέπει να είμαι υπομονονετικός γιατί η Άστρα εξακολουθεί να μου οφείλει κάποιους μισθούς".

"Είχα πρόταση από ομάδα της Β΄ Κατηγορίας της Γαλλίας, αλλά προτίμησα να υπογράψω στην ΑΕΚ, που μου πρόσφερε διετές συμβόλαιο".

"Θα ήταν χαρά μου να παίξω στο Μπορντό μπροστά στην οικογένειά μου, αλλά δυστυχώς είμαι τιμωρημένος για το πρώτο παιχνίδι. Πληρώνω το τάκλιν που έκανα κόντρα στη Σέλτικ".

"Αρχικά, δεν ήμουν σίγουρος για το πώς θα αντιμετωπίσουν στην Εθνική Κύπρου, ωστόσο στην πορεία ένιωσα ευπρόσδεκτος. Δεν μιλάω ελληνικά, αλλά ήθελα να μάθω τον Εθνικό Ύμνο. Είμαστε δύο βαθμούς πίσω από το Βέλγιο, το οποίο υποδεχόμαστε το Σεπτέμβριο. Έτσι γιατί να μην πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε στο EURO;".

Ευχαριστίες στους χορηγούς μας

"Alexander College/University of the West of England the highest ranking UK University offering degrees in Cyprus"

Join BetOnAlfa on FB