"Σκληρό το αποτέλεσμα"

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Μπορντό, ο Τόμας Κρίστιανσεν χαρακτήρισε σκληρό το αποτέλεσμα το 3-0 με το ποίο ηττήθηκε η ομάδα του.

Αναλυτικά:

Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: Το αποτέλεσμα είναι λίγο σκληρό για την ομάδα μας. Αξίζαμε περισσότερα, κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος, κλείσαμε τους διάδρομους. Η αντίπαλος μας δεν χρειάζεται βοήθεια. Το πρώτο γκολ ήταν οφσάιντ, το δεύτερο δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι. Είχαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε να έχουμε ένα πέναλτι».

Για το τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο: «Τους είπα να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο. Τους είπα να μην επιτρέψομε να μας κάνουν μεγάλες ευκαιρίες να έχουνε κλειστές τις γραμμές και παράλληλα να επιδιώξουμε να γίνουμε απειλητικοί».

Για το αν είναι έτοιμη να αντιδράσει η ομάδα του μετά την βαριά ήττα: «Μετά την ήττα, η ομάδα πρέπει να σηκωθεί πάνω, πρέπει να επιστρέψουμε. Έχουμε δείξει ότι μετά από ήττες στεκόμαστε όρθιοι. Ο τρόπος που ήρθε η ήττα δεν αντιπροσωπεύει την προσπάθεια μας στο γήπεδο. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών, έδωσαν ότι μπορούσαν. Είχαμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι και αν μπορούσαμε να σκοράρουμε έστω ένα γκολ θα είχαμε περισσότερες ελπίδες στην Λάρνακα».

Ευχαριστίες στους χορηγούς μας

"Alexander College/University of the West of England the highest ranking UK University offering degrees in Cyprus"

Join BetOnAlfa on FB