Η αξία του ηττημένου (Βίντεο)

Λένε πως η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή κι όπως φαίνεται στο βίντεο της ιστοσελίδας μας kerkida.net, οι έντονοι πανηγυρισμοί των "Γιρονδίνων" στο τέλος του πρώτου αγώνα με την ΑΕΚ, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Το σίγουρο πάντως είναι πως το 3-0 είναι ένα πλασματικό σκορ που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα της αναμέτρησης.

Οι πιθανότητες πρόκρισης για τους ποδοσφαιριστές του Τόμας Κρίστιανσεν θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικές, εάν o επόπτης υποδείκνυε το οσφάιντ πριν ανοίξει το σκορ ο Ποκό και στη συνέχεια ο Καρασό δεν απέκρουε σωτήρια το σουτ του Άλβες για το εκτός έδρας γκολ. 

Ακόμα και να μην γινόταν όμως το 1-1, η ΑΕΚ στάθηκε ξανά αδικημένη και άτυχη, καθώς το 2-0 προήλθε από ένα ανύπαρκτο πέναλντι (η όποια παράβαση έγινε εκτός περιοχής) ενώ στη συνέχεια θα μπορούσε να μειώσει σε 2-1, όταν το σουτ του Ορτίθ προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.

Αντιλαμβανόμενοι λοιπόν το μέγεθος της νίκης, οι παίκτες της Μπορντό, με το σφύριγμα της λήξης κατευθύνθηκαν προς το πέταλο των οπαδών τους, που τους αποθέωσαν για το επίτευγμα τους.