Ταξίδι στο Bordeaux - 10 λόγοι που θα μείνει αξέχαστο! (Φώτος/Βίντεο)

Μετά κόπων και βασάνων, η αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε στην βάση της χθες το μεσημέρι. Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ταξίδεψε στην Γαλλία, βρέθηκε δίπλα στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα της Λάρνακας απέναντι στην Μπορντό και σας μεταφέρει 10 στιγμές που το συγκεκριμένο ταξίδι θα μείνει αξέχαστο!

Αναλυτικά:

-Ο τρόπος που ήρθε η ήττα. Το 3-0 διαβάζοντας το κάποιος, εύκολα το θεωρεί ως άνετη νίκη. Αντιθέτως η ΑΕΚ πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση, μπορούσε να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ ενώ είδε το πρώτο γκολ να προέρχεται από οφσάιντ και το δεύτερο από πέναλτι εκτός περιοχής. Αδικία και ατυχία μαζί. Ενδεικτικός είναι και ο τρόπος που πανηγύρισαν την νίκη οι Γάλλοι.

-Η άσκηση που πραγματοποίησαν στο ζέσταμα της προπόνησης της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Πρωτότυπη, ευχάριστη και έξυπνη, προσέφερε αρκετό γέλιο σε όσους την παρακολούθησαν.

-Ο καιρός ήταν σχεδόν… παρανοϊκός. Την Τετάρτη ήταν ψύχρα, την Πέμπτη υπερβολική ζέστη και την Παρασκευή έβρεχε σχεδόν όλη μέρα!

-Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ταλαιπωρία που αντιμετώπισε η αποστολή της ΑΕΚ στην επιστροφή. Ουσιαστικά απ’ τις 14:00 της Παρασκευής μέχρι τις 11:00 του Σαββάτου, ήμασταν όλοι από λεωφορεία σε αεροδρόμια, από αεροδρόμια σε αεροπλάνα και από αεροπλάνα σε αεροδρόμια.

-Παρά την ψυχολογική και σωματική κούραση, το κλίμα ήταν εξαιρετικό. Γι’ αυτό φρόντισαν όλοι, από τα μέλη του Δ/Σ μέχρι τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Τόμας Κρίστιανσεν που έκαναν πλάκες για να περνά ευχάριστα η ώρα, μέχρι τον συνάδελφο Γρηγόρη Γεωργίου ο οποίος την είδε υπάλληλος αεροδρομίου, κάθισε στην θέση του πίσω απ’ τον πάγκο και μπροστά από τον υπολογιστή, εξυπηρετώντας (!!) ανυποψίαστους τουρίστες!

-Μπορεί οι συνεχείς καθυστερήσεις στην πτήση από Βαρκελώνη σε Κύπρο να έφεραν απίστευτη ταλαιπωρία, όμως ο Μοντέιρο βγήκε κερδισμένος. Εκμεταλλεύτηκε την στιγμή μαθαίνοντας μπιρίμπα!

-Το πολιτισμικό… σοκ που αντικρίσαμε στο λεωφορείο της Βαρκελώνης που μας μετέφερε από το αεροδρόμιο στο κέντρο της πόλης. Αρχικά αντιληφθήκαμε ότι υπήρχε δωρεάν wifi και στην συνέχεια ότι πάνω από τις θέσεις μας υπήρχε πρίζα για να φορτιστούν τα τηλέφωνά μας!

-Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου άφησε στην άκρη τα τζιν και τα μπλουζάκια, έβαλε κουστούμι και έκλεψε τις εντυπώσεις. Αριστούργημα!

-Ο Φίλιππος Σωτηρίου, πέραν από φωτογράφος μεταμορφώθηκε και σε «group leader», με την συνεισφορά του να είναι αποδεικνύεται καθοριστική στις μετακινήσεις μας. Αν και είχε ένα θεματάκι με την «Line B»!

-Η απόπειρα ορισμένων να… κλείσουν το καζίνο του Μπορντό, μέσα σε λίγα λεπτά αποδείχθηκε 100% λανθασμένη! 

Ευχαριστίες στους χορηγούς μας

"Alexander College/University of the West of England the highest ranking UK University offering degrees in Cyprus"

Join BetOnAlfa on FB