To πρόγραμμα για Μπορντό

Mε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει για το πρόγραμμα διασκέψεων και προπονήσεων για τον επαναληπτικό αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την FC Girondins de Bordeaux.

Αναλυτικά:

H Αθλητική Ένωση Κίτιον ενημερώνει για το πρόγραμμα διασκέψεων και προπονήσεων για τον επαναληπτικό αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την FC Girondins de Bordeaux στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Αυγούστου στις 20:30.

Την Τετάρτη (05/08) στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας μας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά. Πριν την έναρξη της προπόνησης (20:00) θα πραγματοποιηθεί η δημοσιογραφική διάσκεψη, όπου θα μιλήσει ο προπονητής μας Thomas Christiansen, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής.

Η FC Girondins de Bordeaux θα προπονηθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 18:00. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά. Πριν την έναρξη της προπόνησης (17:30) θα πραγματοποιηθεί η δημοσιογραφική διάσκεψη, όπου θα μιλήσει ο προπονητής Willy Sagnol, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής.

Παράλληλα ενημερώνουμε τους αθλητικούς συντάκτες που προτίθενται να καλύψουν τον αγώνα ότι θα πρέπει να αποστείλουν τις αιτήσεις τους για τις σχετικές διαπιστεύσεις μέχρι και το πρωί της Τετάρτης (05/05). Οι αθλητικοί συντάκτες θα μπορούν να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους στις δημοσιογραφικές διασκέψεις των δύο ομάδων ή στην είσοδο 11 της ανατολικής εξέδρας του «Αντώνης Παπαδόπουλος» την μέρα του αγώνα.  

Για αιτήσεις στο 24-655999 και στο [email protected]