Ανοίχθηκαν οι προσφορές για το γήπεδο (Τα νέα της προπόνησης)

Στις 18:30 σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του Σωματείου ανοίχθηκαν οι προσφορές ενώπιον των προσφοριοδοτών και στην παρουσία των μελετητών του έργου ανέγερσης ιδιόκτητου ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Συνολικά υπέβαλαν 7 προσφορές από κύριους εργολάβους, 9 προσφορές για ηλεκτρολογικές εργασίες και 5 προσφορές για μηχανολογικές εργασίες.

Ο πρόεδρος του Σωματείου ευχαρίστησε τους προσφοριοδότες για το ενδιαφέρον τους για υποβολή προσφορών και έδωσε οδηγίες για άμεση αξιολόγηση τους μέσα στο επόμενο 10ημερο, έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες τον ερχόμενο μήνα.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (04/08) η προετοιμασία της ΑΕΚ για την επαναληπτική αναμέτρηση του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την FC Girondins de Bordeaux στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (Πέμπτη 06/08, 20:30).

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κατοχής, τακτική και δίτερμα.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται αύριο (05/08) στις 20:30, όταν θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά. Πριν την έναρξη της προπόνησης (20:00) θα πραγματοποιηθεί η δημοσιογραφική διάσκεψη, όπου θα μιλήσει ο προπονητής, Thomas Christiansen, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής.