Η "απόλυτη" ΑΕΚ, φτιαγμένη για τίτλο

Στις έξι πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ είχε τέσσερις εξόδους. Τέσσερα παιχνίδια μακριά από την έδρα της δηλαδή…

Τέτοιο ξεκίνημα εξ’ αρχής θεωρείται επικίνδυνο, ωστόσο η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν έφερε εις πέρας την αποστολή της, με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η αρχή έγινε στο «Παφιακό, όταν επικράτησε με 2-0 της Πάφου, η συνέχεια στο «Μακάρειο» όταν επικράτησε με 3-0 της Δόξας και τρίτο… χτύπημα ήταν στο «Τσίρειο» όταν κέρδισε τον Άρη με 1-0. Την Κυριακή (04/10) είχε και το πρώτο εκτός έδρας ντέρμπι…

Ξανά «Τσίρειο», αυτή την φορά κόντρα στην ΑΕΛ που μετρούσε μόνο νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια της. Η ομάδα της Λάρνακας επικράτησε με 1-0, φτάνοντας στο τέσσερα στα τέσσερα, συνεχίζοντας μάλιστα τον εντυπωσιακό απολογισμό τους αφού πέραν των νικών, συνεχίζει να κρατά το μηδέν παθητικό στα εκτός έδρας παιχνίδια της!

Η τακτική «χαμηλοί τόνοι» συνεχίζεται και φέτος, γι’ αυτό και ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Κυριάκος Δημητρίου στις δηλώσεις του έσπευσε να… ρίξει τους τόνους. Όμως η πραγματιξότητα δεν μπορεί να κρυφτεί, η ΑΕΚ με την ποιότητα, την σταθερότητα και το βάθος που διαθέτει, είναι ομάδα για τίτλο.