Η πρώτη συνάντηση για την εγγραφή μετόχων

Πραγματοποιήθηκε απόψε (25/11) στο οίκημα των West Kition Fans στο Κίτι η πρώτη συνάντηση για την καμπάνια εγγραφής μετόχων στο νέο γήπεδο  της ΑΕΚ, «συμΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ».

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της ομάδας:

Την διοίκηση εκπροσώπησαν οι Ιωσήφ Φράγκος και Εύμαιος Ευθυμιάδης και εκ μέρους των ποδοσφαιριστών παρευρέθηκαν οι David Catala, Joan Tomas και Jorge Monteiro.

Ο κόσμος που παρευρέθηκε ενημέρωθηκε για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την καμπάνια από τον Λειτουργό Μάρκετινγκ Χριστόφορο Στυλιανού και στην συνέχεια ακολούθησε επικοδομητική συζήτηση και διάλογος. 

Στην συνάντηση υπήρξαν άτομα που ανέλαβαν την πρωτοβουλία για να λειτουργήσουν ως πυρήνες, με ευθύνη να προσελκύσουν άλλα άτομα από το Κίτι και τα γύρω χωριά για να αγοράσουν μετοχές. 

Τα άτομα αυτά είναι οι: Νικόλας Μαρσελλής, Ανδρέας Θεοχάρους, Μάριος Σταύρου, Γιώργος Ιωαννίδης, Ανδρέας Τυρίμος, Μιχάλης Αντωνίου, Σωτήρης Μαρσελλής, Πανίκος Νεοφύτου.

Στο φινάλε της συνάντησης οι ποδοσφαιριστές μας υπέγραψαν αυτόγραφα, έβγαλαν φωτογραφίες και συνομίλησαν μέσα σε εξαιρετικό κλίμα με τον κόσμο.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις και σε άλλα μέρη της πόλης και επαρχίας Λάρνακας.