"Διπλό και να μεγαλώσει η βαθμολογική απόσταση" (Βίντεο)

12η στροφή του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ τίθεται αντιμέτωπη με την Απόλλωνα, στο Τσίρειο. Ο προπονητής της ομάδας της Λάρνακας, Thomas Christiansen, καθώς και ο Jorge Larena έκαναν δηλώσεις για το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής (Σάββατο 28/11, 17:00).

Ο Δανός τεχνικός τόνισε αρχικά ότι τους περιμένει ένα πάρα πολύ μεγάλο παιχνίδι στο Τσίρειο. Στόχος της ομάδας είναι να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και να μεγαλώσει την βαθμολογική απόσταση από την λεμεσιανή ομάδα και για να τα καταφέρει θα πρέπει να κάνει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Συμπλήρωσε ότι σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια η βοήθεια του κόσμου ήταν ιδιαίτερα σημαντική και κάλεσε τον κόσμο να έχει δυναμική παρουσία και το απόγευμα του Σαββάτου.

Από την μεριά του ο Ισπανός μέσος συμφώνησε για την πολύ μεγάλη δυσκολία που κρύβει ένα ντέρμπι με τον Απόλλωνα στην Λεμεσό και παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα δείχνει σε καλή κατάσταση, στοχεύει να δώσει συνέχεια στις νίκες και θα δώσει τα πάντα για να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της. "Θέλουμε τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας και να μας στηρίξει όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια", το μήνυμα του προς προς τον κόσμο της ομάδας.