Διπλό στο Κόσσοβο

Η νίκη ισοδυναμεί με πρόκριση για την ΑΕΚ Λάρνακας στο σημερινό παιχνίδι της κόντρα στην Σιγκάλ Πρίστινα(19.00 Cytavision sports 5).

Η Κυπριακή ομάδα θέλει να κάνει σήμερα την δική της υπέρβαση ώστε να βρεθεί στους 32 του fiba Europe cup.Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στην διοργάνωση εντός έδρας όμως η ΑΕΚ έχει κάνει μεγάλα ματς και θέλει να δείξει χαρακτήρα και στο Κόσοβο.

O Λίνος Γαβριήλ ανέβασε την ψυχολογία της ομάδας κι αυτό φάνηκε από τα αποτελέσματα της ομάδας σε Ευρώπη και Εγχώριο πρωτάθλημα. Σήμερα η ΑΕΚ θέλει να πάρει για δεύτερη φορά το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στην Πρίστινα και ανεξαρτήτως του άλλου παιχνιδιού ανάμεσα σε Ενέρτζια και Αστάνα να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στον 11ο όμιλο η Ενέρτζια του Τόνυ Κωνσταντινίδη μετρά 9 βαθμούς ενώ οι υπόλοιποι τρείς ΑΕΚ, ΑΣΤΑΝΑ και Πρίστινα ακολουθούν με 7 βαθμούς. Σε περίπτωση ισοβαθμίας η ΑΕΚ υπερτερεί της ομάδας από το Καζακστάν λόγω μεγαλύτερης διαφοράς πόντων, έτσι η νίκη αρκεί στους Λαρνακείς… για να γράψουν ιστορία.

Η ομάδα της ΑΕΚ αντικατέστησε τον γκαρντ της (Βονκ) έτσι την θέση του για το υπόλοιπα της σεζόν θα πάρει ο επίσης Αμερικάνος Πάρις Χένρι Μπράουν