(SKY)liners τώρα… για τους «8»!

Η ΑΕΚ συνεχίζει και γράφει ιστορία με την παρουσία της στο FIBA EUROPE CUP. Έπειτα από την σημαδιακή ήττα-πρόκριση στο Μίνσκ, το συγκρότημα του Λίνου Γαβριήλ θα παίξει σε νοκ άουτ παιχνίδια με μειονέκτημα έδρας την Fraport Skyliners από την Γερμανία.

Οι Skyliners τερμάτισαν πρώτοι στο group U της διοργάνωσης με το απόλυτο των νικών 6-0!! Στο τελευταίο τους παιχνίδι επικράτησαν εύκολα χθες στην Πολωνία της Ρόσα Ράντομ με 75-58.

Η ομάδα της Φρανκφούρτης διαθέτει ένα δεμένο σύνολο με ευχέρεια γενικά στο σκοράρισμα κάτι που φαίνεται από τα στατιστικά της ομάδας μέχρι στιγμής στην τρέχουσα σεζόν. Η Φράπορτ Άρενα είναι το γήπεδο της ομάδας χωρητικότητας 5000 θεατών. Προπονητής της ο Φιλανδός Γκόρντον Χέρμπερτ, ενώ με μια γρήγορη ανάγνωση βασίζεται πολύ στο σουτ των περιφερειακών με τους Αμερικανούς Θέοντορ, Ρόμπερτσον και τον Καναδό Σκρούμπ να είναι τα πρώτα βιολιά στα παιχνίδια της Γερμανικής ομάδας, ενώ από τους ψηλούς ξεχωρίζουν οι Μόρισσον και ο Βόιγκτμαν.

Τα παιχνίδια της φάσης των 16 ξεκινούν στις 17 Φεβρουαρίου, 24 Φεβρουαρίου το 2ο παιχνίδι στο Κίτιον και σε περίπτωση που η σειρά πάει σε τρίτο ματς τότε θα ολοκληρωθούν στις 2 Μαρτίου.