Κανονικά ο Λαμπάν - Εισιτήρια με Ομόνοια (Φώτος)

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (04/02) η προετοιμασία της ομάδας της ΑΕΚ.

Η επίσημη ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της ομάδας αναφέρει...

"Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο χθεσινό (03/02) παιχνίδι Κυπέλλου με την Ανόρθωση έκαναν αποθεραπεία στο Palm Beach το οποίο ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά για την συνεργασία και την εξυπηρέτηση και οι υπόλοιποι κανονική προπόνηση.

Κανονικά προπονήθηκε ο Laban, ατομικά συνέχισε ο Μιντίκκης.

Η προετοιμασία για τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ (Σάββατο 06/02, 17:00) ολοκληρώνεται αύριο (05/02) με πρωινή προπόνηση".

Τα εισιτήρια με Ομόνοια (Δελτίο Τύπου)

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (06/02) στις 17:00.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Νότια κερκίδα και παρακαλούνται όπως σταθμεύσουν τα οχήματά τους στον χώρο στάθμευσης πίσω από την εξέδρα.

Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (15:30) πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Η προπώληση ξεκινά σήμερα (04/02) το απόγευμα από την Μπουτίκ του Σωματείου.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου έχει καθοριστεί από την γηπεδούχο ομάδα στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ. Κανένας φίλαθλος, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών, δεν μπορεί να εισέλθει στο Στάδιο χωρίς εισιτήριο του αγώνα.

Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας της Μπουτίκ:

Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00
Σάββατο: 09:00-13:00

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου έχει καθοριστεί από την γηπεδούχο ομάδα στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ. Κανένας φίλαθλος, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών, δεν μπορεί να εισέλθει στο Στάδιο χωρίς εισιτήριο του αγώνα