«Στο ΓΣΠ για τους τρεις βαθμούς» (βίντεο)

Ο προπονητής της ΑΕΚ Τόμας Κρίστιανσεν, καθώς και ο τερματοφύλακας Μικέλ Σαϊθάρ έκαναν δηλώσεις στην κάμερα του γραφείου τύπου του συλλόγου για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής (Σάββατο 06/02, 17:00).

Το δελτίο Τύπου αναλυτικά:

Ο Δανός τεχνικός αρχικά αναφέρθηκε στον χθεσινό πρώτο προημιτελικό και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας. Ακολούθως τόνισε ότι η ομάδα έχει μπροστά της ακόμη ένα ντέρμπι, αυτή την φορά εκτός έδρας με αντίπαλο την Ομόνοια και θα πάνε στο ΓΣΠ για να διεκδικήσουν με όλες τις δυνάμεις τους τρεις βαθμούς της νίκης. Επίσης, κάλεσε τον κόσμο να  ακολουθήσει και να στηρίξει δυναμικά στην δύσκολη προσπάθεια για να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Από την μεριά του ο Βάσκος τερματοφύλακας αφού εξέφρασε και αυτός την ικανοποίηση για την παρουσία και το αποτέλεσμα στον χθεσινό αγώνα, ακολούθως αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου, στο οποίο όπως στόχος είναι οι τρεις βαθμοί για να παραμείνουν στην κορυφή. Συμπλήρωσε ότι είναι σημαντικό και σε αυτό το παιχνίδι να έχουν τη βοήθεια και την συμπαράσταση του κόσμου.