“Στο τέλος να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα”

Στα πλαίσια της παρουσίασης της ΚΕΟ ως νέου χορηγού της Εθνικής μας ομάδας, ο επιθετικός της ΑΕΚ, Νέστωρας Μυτίδης παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ αναφερόμενος μεταξύ άλλων στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, στον στόχο του πρωταθλήματος αλλά και στη δική του αγωνιστική κατάσταση.

Αναλυτικά:

“Ως ποδοσφαιριστές ευχαριστούμε την ΚΕΟ που είναι δίπλα μας. Είναι σημαντικό να νιώθουμε πως έχουμε ανθρώπους κοντά μας. Όπως οι εταιρείες έρχονται κοντά, έτσι θέλουμε κι ο κόσμος να έρχεται κοντά στην Εθνική. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να πετύχουμε τους στόχους μας, να κάνουμε κάτι καλό και να συνεχίσουμε απ’ εκεί που μείναμε”.

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση...

“Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και η ΑΕΚ είναι και θα είναι εκεί. Το ντέρμπι είναι ντέρμπι… Έτσι κι αλλιώς είναι μια περίοδος που θα είναι συνέχεια ντέρμπι. Θα παρουσιάσουμε το καλύτερο μας εαυτό και πάμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Στο τέλος της χρονιάς ελπίζουμε να είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα γιατί πλέον είναι γνωστό σε όλους πως η ΑΕΚ θέλει το πρωτάθλημα και θα παλέψει για αυτό μέχρι τέλους”.

Για τη δική του κατάσταση…

“Σίγουρα πέρασα ένα δύσκολο διάστημα με ένα τραυματισμό που ήταν ύπουλος.  Με κράτησε εκτός, μετά όταν επέστρεψα ήθελα λίγο χρόνο για να βρω τα πατήματα μου. Ακόμα εγώ πιστεύω πως μπορώ να φτάσω σε ακόμα καλύτερα επίπεδα απόδοσης. Ένα παιχνίδι δεν λέει κάτι. Είμαι εκεί κοντά στην ομάδα και στον προπονητή μου όποτε με χρειαστεί και είμαι σίγουρος πως μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα στη συνέχεια”.