"Ξεκινήσαμε προγραμματισμό... για ακόμα καλύτερη ομάδα"

H διοίκηση της ΑΕΚ κάνει τον απολογισμό της σεζόν που φεύγει και καλεί άπαντες να μείνουν στο πλευρό της ομάδας ώστε να έρθουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες...

Η ανακοίνωση

"Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας τοποθετείται και προβαίνει στον απολογισμό της σεζόν, έστω κι αν απομένουν ακόμη δύο παιχνίδια στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Η ποδοσφαιρική μας ομάδα δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει κάποιο τίτλο, κάτι που μας λυπεί όλους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να κρίνουμε την σεζόν ως αποτυχημένη. Αντιθέτως ο κόσμος μας θα πρέπει να αισθάνεται περηφάνια για αυτή την ομάδα, που με σταθερά βήματα εδώ και μία διετία πρωταγωνιστεί και διεκδικεί με αξιώσεις τους τίτλους. Μία ομάδα που για πρώτη φορά στην ιστορία της εξασφαλίζει για δεύτερη σερί χρονιά ευρωπαϊκό εισιτήριο και το κυριότερο δείχνει και στην πράξη να μεγαλώνει μέρα με την μέρα, να αποτελεί πρότυπο με την επαγγελματική της λειτουργία και να κερδίζει την αναγνώριση και τον σεβασμό του φίλαθλου κόσμου, ακόμη και αντιπάλων.

Διεκδικήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις τον τίτλο, αλλά δεν τα καταφέραμε και μετά την ήττα στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ τερμάτισαμε οριστικά στην 2η θέση. Στο Κύπελλο η ομάδα μας έχασε την πρόκριση για τον τελικό στις λεπτομέρειες και συγκεκριμένα στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι. Σε μία σεζόν που πανηγύρισε μεγάλες νίκες, κατέρριψε ουκ ολίγα ρεκόρ και παραδόσεις και απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα μας βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία, με δυναμική και προοπτική για ακόμη καλύτερες μέρες, ενώ σύντομα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ιδιόκτητο ποδοσφαιρικό της γήπεδο. Ένα όνειρο πολλών ετών θα γίνει πραγματικότητα. Η προσπάθεια δεν σταματά εδώ αλλά θα συνεχιστεί με ακόμη πιο σκληρή δουλειά από όλους προκειμένου στο άμεσο μέλλον να έρθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Καλούμε τον κόσμο μας να βρεθεί δυναμικά στο πλευρό της ομάδας και να την χειροκροτήσει στα δύο τελευταία παιχνίδια και παράλληλα περιμένουμε από τον κάθε ΑΕΚτσή ακόμη πιο μαζική παρουσία την νέα αγωνιστική περίοδο, όταν και θα αγωνιζόμαστε στο Σπίτι μας. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πάμε μπροστά και να οδηγήσουμε την ομάδα μας ακόμη πιο ψηλά.

Ο προγραμματισμός έχει ήδη ξεκινήσει για την δημιουργία μίας ομάδας που θα είναι σε θέση να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Δεν το βάζουμε κάτω, δεν τα παρατάμε αλλά πεισμώνουμε ακόμη περισσότερο. Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα, έτσι ώστε αυτή η ομάδα να εξακολουθεί να κάνει περήφανο τον κάθε φίλαθλο και να φανεί αντάξια των προσδοκιών που η ίδια έχει δημιουργήσει με την πορεία της τα δύο τελευταία χρόνια.

Κλείνοντας συγχαίρουμε το ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο".