ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε Ιακωβίδη...

Νωρίτερα σήμερα στην διάσκεψη της Ομόνοιας σε ερώτηση σχετικά με το χαμηλότερο μπάτζετ και την επιτυχία της ΑΕΚ ο Άγης Ιακωβίδης τοποθετήθηκε ως εξής:

"Η ΑΕΚ παραπληροφορεί για το μπάτζετ της. Έκανε πολύ καλή δουλειά αλλά στα κρίσιμα δεν μπόρεσε. Κάναμε κι εμείς πολλά λάθη στις επιλογές, είναι ολοφάνερο".

Στην ομάδα της Λάρνακας προφανώς έχουν ενοχληθεί και ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου, μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ σχολίασε... 

"Δεν είχαμε οποιαδήποτε διάσκεψη εμείς σήμερα, είχαν διάσκεψη άλλες ομάδες. Με όλο το σεβασμό σε κάθε σωματείο και κάθε μέλος συμβουλίου, θεωρώ το λιγότερο άστοχη την εν λόγω αναφορά. Ούτως ή άλλως λειτουργούμε με πλήρη διαφάνεια. Τέλη του μήνα έχουμε προγραμματισμένη την τακτική γενική συνέλευση όπου θα ενημερωθεί επ' ακριβώς κάθε μέλος μας για όλα τα οικονομικά δεδομένα. Είναι γνωστό ότι αποτελούμε πρώτυπο λειτουργίας για τις υπόλοιπες ομάδες. Όχι μόνο με το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή αλλά και για την οικονομική κατάσταση. Τι να πω άλλο...".

Αν ήταν κοντά στα 2.6 εκατομμύρια το μπάτζετ: "Το απάντησε και ο ίδιος ο πρόεδρος... Αυτή η ομάδα μεγαλώνει και έχει κερδίσει τον θαυμασμό όλων. Αποτελεί παράδειγμα. Σε μερικές βδομάδες θα μπούμε στο ιδιόκτητο μας γήπεδο, ακόμη ένα γεγονός που αποτελεί παράδειγμα για όλους. Επαναλαμβάνω, με κάθε σεβασμό, το λιγότερο που μπορώ να χαρακτηρίσω την εν λόγω αναφορά είναι άστοχη".