Ολοκληρώνεται η αγορά μετοχών

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ ενημερώνει για την ολοκλήρωση της αγοράς μετοχών για το γήπεδο, που είναι την Τρίτη 31/05.

Αναλυτικά:

Η εταιρεία Balltown Holdings Public Ltd, η οποία έχει αναλάβει την ανέγερση νέου Γηπέδου ποδοσφαίρου και λοιπών εγκαταστάσεων ΑΕΚ Λάρνακας υπενθυμίζει ότι η δημόσια πρόσκληση για αγορά μετοχών ολοκληρώνεται την Τρίτη 31/05/2016, μετά την απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου ημ. 23/04/2016.

Η δυνατότητα στον καθένα να είναι «συμΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» δίδεται και στην πράξη με την αγορά μετοχών της Εταιρείας και καλούμε τον κόσμο να το πράξει στις ελάχιστες μέρες που απομένουν. 

Το κάθε πακέτο μετοχών είναι 1000 ευρώ και δίνεται η δυνατότητα πληρωμής του 25% (εικοσιπέντε τοις εκατό) του συνολικού οφειλόμενου ποσού με την εγγραφή και ισότιμες μηνιαίες δόσεις (μέχρι 10) για το υπόλοιπο ποσό μέχρι εξόφλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά με τα γραφεία του Σωματείου στο τηλ. 24655999 και να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα (www.aek.com.cy).