Μίνιο όπως λέμε Τόνιο (πολλά τα κοινά σημεία)

Ισπανός έφυγε, Ισπανός έρχεται για την θέση κάτω απ' τα δοκάρια της ΑΕΚ όμως τα κοινά σημεία ανάμεσα σε Μίνιο και Τόνιο δεν εξαντλούνται στην εθνικότητα.

Εκτός απ' την χώρα καταγωγής, είναι και η ηλικία: Ο Τόνιο ήταν 27 όταν αποκτήθηκε απ' την ομάδα της Λάρνακας, ηλικία στην οποία βρίσκεται και ο Μίνιο τώρα. Φαίνεται πως ο Τσάβι Ρόκα θέλει τερματοφύλακες που από την μια έχουν εμπειρίες και από την άλλη μεγάλο κίνητρο για να διακριθούν και ενδεχομένως να πάνε σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. 

Έπειτα είναι και ένα άλλο κοινό, που έχει να κάνει με τις ομάδες που έπαιξαν ποδόσφαιρο: Τόσο ο Τόνιο όσο και ο Μίνιο, δεν έπαιξαν εκτός Ισπανίας πριν την ΑΕΚ. Επίσης, οι δυο είχαν πέρασμα από ομάδες-ονόματα. Από την μια ο Τόνιο στην Σοσιεδάδ και από την άλλη ο Μίνιο, στην Μπαρτσελόνα. Μπορεί να μην είχαν συμμετοχές αλλά σίγουρα είναι στοιχείο που δείχνει ποιότητα.

Ένα διαφορετικό σημείο που στα χαρτιά μοιάζει με θετικό για τον Μίνιο, είναι ότι πάντα ήταν σε ομάδες πρώτης ή δεύτερης κατηγορίας. Αντίθετα, ο Τόνιο πριν αποκτηθεί απ' την ΑΕΚ ήταν στην τρίτη κατηγορία...