Εγκλιματίζεται ο Ιντιάκεθ

Την πρώτη του προπόνηση στη νέα του ομάδα πραγματοποίησε χθες το απόγευμα ο Ιντιάκεθ και ευελπιστεί ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα καλύψει τον χαμένο χρόνο.

Μπορεί ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ να ενημερωνόταν καθημερινά από τους συνεργάτες του για τα νέα της ομάδας του και σχετικά με τους ποδοσφαιριστές του αλλά η παρουσία του στις προπονήσεις είναι κάτι το διαφορετικό. Έπιασε δουλειά και ουσιαστικά από χθες το απόγευμα, ενώ η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί με απογευματινή προπόνηση.

Οι Λαρνακείς μπαίνουν σε ρυθμούς αγώνων αφού την Πέμπτη φιλοξενούν την Φολγκόρε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μια αντίπαλος που στη θεωρία είναι εύκολη και οι άνθρωποι της ΑΕΚ προσδοκούν σε μία νίκη-πρόκριση από τον πρώτο αγώνα. Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να μην υπάρξει ίχνος υποτίμησης του αντιπάλου. Με αυτό το τρόπο θα δοθεί και ο κατάλληλος χρόνος στον Ιντιάκεθ για να εγκλιματιστεί στη νέα του ομάδα αλλά και οι ποδοσφαιριστές του να προσαρμοστούν τη φιλοσοφία του Ισπανού τεχνικού.

Στα αγωνιστικά ο Ορτίθ θα απουσιάζει από την αποστολή καθώς είναι τιμωρημένος από τη περσινή σεζόν ενώ όσο αφορά τον Μπόλιεβιτς οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα μείνει εκτός αν και στη χθεσινή προπόνηση ανέβασε κάπως τους ρυθμούς. Ενδέχεται ο Ισπανός τεχνικός να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του Μαυροβούνιο μέσου.