Tο πρόγραμμα διασκέψεων και προπονήσεων με S.S. Folgore

Την Τετάρτη η δημοσιογραφική διάσκεψη των δύο ομάδων για τον πρώτο αγώνα του Europa League.

Αναλυτικά:

H Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για το πρόγραμμα διασκέψεων και προπονήσεων για τον πρώτο αγώνα του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την S.S. Folgore στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 20:00.

H δημοσιογραφική διάσκεψη της ΑΕΚ, όπου θα μιλήσει ο προπονητής Joseba Imanol Itiakez, καθώς και o αρχηγός David Catala θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (29/06) στις 18:00 στην αίθουσα διασκέψεων του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Θα ακολουθήσει στις 19:30 στο ΓΣΖ η προπόνηση, που θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.

Η δημοσιογραφική διάσκεψη της S.S Folgore, όπου θα μιλήσει ο προπονητής Luciano Mularoni, καθώς και ο αρχηγός Francesco Perrotta θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στην αίθουσα διασκέψεων του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Θα ακολουθήσει στις 19:00 η προπόνηση της S.S Folgore στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.

Οι αθλητικοί συντάκτες θα μπορούν να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους στις δημοσιογραφικές διασκέψεις των δύο ομάδων ή στην είσοδο 11 της ανατολικής εξέδρας του «Αντώνης Παπαδόπουλος» την μέρα του αγώνα.