Οι λεπτομέρειες με Folgore

Τις λεπτομέρειες που αφορούν τον αγώνα με την Folgore ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τον πρώτο αγώνα του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την S.S. Folgore στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 20:00.

Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μία ώρα πριν την έναρξη (19:00).

Οι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν θέση στην Δυτική (κάτω διάζωμα) και την Ανατολική εξέδρα. Ανοικτά ταμεία θα υπάρχουν και στις δύο εξέδρες.

Για την Δυτική εξέδρα θα λειτουργήσουν οι εισόδοι Δ4 και Δ5 και για την Ανατολική εξέδρα η είσοδος 9.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων για τα θεωρεία πολυτελείας (VIP Boxes) της Ανατολικής εξέδρας θα μπορούν να εισέρχονται από την είσοδο 11.

Οι ΑμεΑ θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο από την είσοδο 11 της Ανατολικής εξέδρας.

Οι αθλητικοί συντάκτες θα μπορούν να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους στις δημοσιογραφικές διασκέψεις των δύο ομάδων ή στην είσοδο 11 της Ανατολικής εξέδρας του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Υπενθυμίζουμε ότι η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτήριου στα 10 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ.

Το εισιτήριο για τα θεωρεία πολυτελείας (VIP Boxes) ορίστηκε στα 50 ευρώ.

Καλούμε τον κόσμο να προσέλθει μαζικά στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα σε κόσμια και αθλητοπρεπή πλαίσια, στην απαρχή της φετινής ευρωπαϊκής προσπάθειας.