"Προσοχή στον Άλβες και στον Μπόλιεβιτς, αρκετά επικίνδυνος ο Τέτε" (φώτος)

Ο Dmitri Alenichev μίλησε στα ΜΜΕ ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ. Το www.kerkida.net ήταν στην αίθουσα διασκέψεων του "Αντώνης Παπαδόπουλος".

Για τον καιρό: "Θα είναι δύσκολο, θα πρέπει να προσαρμοστούμε αλλά αυτό δεν είναι καμία δικαιολογία".

Για τον διαιτητή που είναι Ισπανός και η ΑΕΚ διαθέτει πολλούς Ισπανούς: "Έχει πολλούς παίκτες από Ισπανία. Περιμένουμε να είναι επαγγελματίας και δεν νομίζω να επηρεάσει το παιχνίδι".

Ποιες είναι οι απαιτήσεις και οι στόχοι της ομάδας του: "Δεν μπορούμε να διαλέξουμε είτε Ευρώπη είτε πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας την ΑΕΚ, είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένας σκληρός αντίπαλος και μας περιμένουν δύσκολα. Στο δεύτερο παιχνίδι στην Μόσχα θα μιλήσουμε ξανά για τους στόχους μας".

Για τον Φερνάντο: "Δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί, είχε κάποια προβλήματα και δεν είναι έτοιμος. Αλλά περιμένουμε να είναι έτοιμος στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ".

Σε ερώτηση για τον πιο επικίνδυνο παίκτη της ΑΕΚ: "Είδα παιχνίδια της ΑΕΚ και θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στον Άλβες και στον Μπόλιεβιτς. Πολύ καλός είναι ο Καταλά, είναι πραγματικός αρχηγός ενώ αρκετά επικίνδυνος είναι ο Τέτε. Έχει αρκετούς Ισπανούς παίκτες και μπορεί να κυκλοφορεί καλά την μπάλα".