«Είμαστε ζωντανοί και θα παλέψουμε στην Μόσχα»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια και γενικά από την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του στο β’ ημίχρονο εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της ΑΕΚ Μανόλο Ινιάκεθ στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Σπαρτάκ.  


Για τις πιθανότητες πρόκρισης μετά το 1-1 ξεκαθάρισε ότι είναι δύσκολο, ωστόσο η ομάδα αφού έπαιξε σχεδόν τέλεια στο πρώτο ματς θα προσπαθήσει να δώσει όλα και στην Μόσχα. 

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι, ήταν δύσκολο γι εμάς να αντιδράσουμε στο β’ μέρος. Η ομάδα μας προσπάθησε και τα κατάφερε έχοντας καλή απόδοση. Ξέραμε ότι η Σπαρτάκ είναι καλή ομάδα, παλέψαμε, είμαστε ζωντανοί και θα παλέψουμε ξανά στην Μόσχα», τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση 

Για το ότι έκανε μόνο δύο αλλαγές και η μία αναγκαστική: «Τα τελευταία 20 λεπτά η ομάδα είχε καλή απόδοση. Ένιωθα ότι η ομάδα ήταν κοντά να σκοράρει δεύτερο γκολ γι αυτό και επέλεξα να μην κάνω άλλη αλλαγή».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης μετά το 1-1: «Δεν μπορώ να απαντήσω με ποσοστό. Θα πάμε στην Μόσχα, θα παλέψουμε, θα προσπαθήσουμε, θα κάνουμε το καλύτερο δίνοντας το 100%. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο όμως αφού σήμερα κάναμε καλό παιχνίδι, σε κάποιες στιγμές σχεδόν τέλειο γιατί να μην πάρουμε αποτέλεσμα στην Μόσχα».

Για το αν επηρεάσει περισσότερο την Σπαρτάκ ή την ΑΕΚ η ώρα διεξαγωγής του αγώνα: «Νομίζω επηρέασε το ίδιο και τις δύο ομάδες. Πάντως είδαμε ένα καλό παιχνίδι παρά την ώρα διεξαγωγής, με την ομάδα μας να προσπαθεί μέχρι το τελευταίο λεπτό για το δεύτερο γκολ».