Όλα πήγαν στραβά από την αρχή (φώτος/βίντεο)

Ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο όπου η ΑΕΚ δέχτηκε δύο γκολ σε 15΄ήταν αρκετό για να αποκλειστεί η κυπριακή ομάδα από την επόμενη φάση του Europa League.

Οι Τσέχοι αιφνιδίασαν τους δευτεραθλητές καταφέρνοντας να προηγούνται με 3-0 στο ημίχρονο. Από την άλλη η ΑΕΚ προσπάθησε και έχασε ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο μέρος ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει άλλη μια μεγάλη ανατροπή. Ο Σίκορα και τα τρία γκολ της Σλόβαν (8΄, 15΄, 40΄).

Η ΑΕΚ αποχαιρετά με ψηλά το κεφάλι το Europa League πραγματοποιώντας μια πολύ καλή πορεία από τα προκριματικά μέχρι τα Play Off.

ΓΚΟΛ στο 8΄

Η Σλόβαν κατάφερε να ανοίξει νωρίς το σκορ. Ο Baros έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα στο πρώτο δοκάρι εκεί όπου ο Sýkora την "τσίμπησε" για το 1-0 στο 8ο λεπτό.

Δεύτερο ο Σίκορα στο 15΄

Στο 15ο λεπτό οι Τσέχοι κατάφεραν να κάνουν δύο τα τέρματα τους. Ο Βουχ από δεξιά γύρισε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Σίκορα με προβολή νίκησε για δεύτερη φορά τον Μινιό. Με πανομοιότυπο τρόπο τα δύο γκολ της Σλόβαν.

Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ...

Στο 20΄ η ΑΕΚ απείλησε για πρώτη φορά την εστία των Τσέχων. Ο Τέτε βρήκε με ωραία πάσα τον Τρισκόφσκι ο οποίος πριν μπει στην περιοχή έπιασε το σουτ το οποίο απέκρουσε ο Dúbravka.

Ξανά ο Τρισκόφσκι...

Ο Σκοπιανός έκανε ξανά αισθητή την παρουσία του στο 35ο λεπτό όταν πιάνοντας ωραίο σουτ εκτός περιοχής, είδε τον τερματοφύλακα της Σλόβαν να μαζεύει την μπάλα.

Χατ τρικ ο Σίκορα

Η Σλόβαν ανέβασε τον πήχη του σκορ στο 3-0 στο 40'. Ο Βουχ έπιασε την κεφαλιά έπειτα από βαθιά μπαλιά, η μπάλα πέρασε με τον Σίκορα απέναντι από τον Μινιό να γράφει το 3-0 με σουτ.

Με αλλαγές στο δεύτερο μέρος...

Ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ αντικατέστησε τους Χαραλάμπους και Μιντίκκη με τους Ακοράν και Χαραλαμπίδη αντιστοίχως θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να γίνει η ομάδα του πιο επιθετική.

Ο Ισπανός προπονητής ολοκλήρωσε νωρίς τις αλλαγές του τοποθετώντας τον Εγγλέζου στην θέση του Τετά πριν συμπληρωθεί μία ώρα αγώνα. Η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας μέχρι εκείνο το σημείο κάνοντας την παρουσιά της αισθητή, κυρίως με μακρινά σουτ των Χαραλαμπίδη και Ακοράν.

Απευθείας ο Εγγλέζου...

Στο 73ο λεπτό του αγώνα η ΑΕΚ απείλησε από στημένη φάση με τον Εγγλέζου. Ο Χαραλαμπίδης κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή με τον αριστεροπόδαρο εξτρέμ να εκτελεί απευθείας. Η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Τσέχου τερματοφύλακα.

Μεγάλη ευκαιρία με Ακοράν...

Στο 86ο λεπτό του ματς η ΑΕΚ έφτασε μια ανάσα από το 3-1. Ο Ακοράν από ευνοϊκή θέση εντός περιοχής έστειλε με σουτ του μπάλα πάνω από τα δοκάρια. 

Πέναλτι στο 87΄

Η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 87΄να κάνει το 3-1 με τον Τομάς ο οποίος δεν βρήκε στόχο από το σημείο του πέναλτι. Την παράβαση υπέδειξε ο διαιτητής έπειτα από σπρώξιμο στον αέρα στον Μοϊσόφ. Δυστυχώς ο Ισπανός αστόχησε με τον τερματοφύλακα των Τσέχων να πέφτει σωστά και να αποκρούει.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το 3-0 να στέλλει τους Τσέχους στους ομίλους του Europa League.

ΑΕΚ: Ruben, Χαραλάμπους (46' Ακοράν), Μιντίκκης (46΄ Χαραλαμπίδης), Murillo, Mojsov, Larena, Tomas, Boljevic, Tete (59' Εγγλέζου), Trickovski, Alves

Σλόβαν: Dúbravka, Breite, Coufal, Sýkora, Folprecht, Hovorka, Vůch, Bartl, Bartošák, Baroš, Pokorný

Αποθεώθηκαν οι παίκτες του Ιντιάκεθ κατά την είσοδο τους για την καθιερωμένη προθέρμανση

Η άφιξη της αποστολής της ΑΕΚ λίγο πριν τις 19:00

 

Χορηγοί της αποστολής:

«Alexander College/University of the West of England the highest ranking UK University offering degrees in Cyprus»

Join BetOnAlfa on FB