Από 16 χρονών μέχρι 36!

Η ΑΕΚ μέχρι σήμερα έχει δώσει οκτώ αγώνες, όλους για τις ευρωπαϊκες διοργανώσεις, με τον Ιμανόλ Ιντιάκεθ να δίνει χρόνο συμμετοχής σε 21 ποδοσφαιριστές. Από 16 ετών μέχρι 36!

Σε οκτώ παιχνίδια η ομάδα της Λάρνακας είχε πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Πέτυχε 13 γκολ και δέχθηκε οκτώ ενώ σε τρία παιχνίδια κράτησε την εστία της ανέπαφη.

Όσο αφορά τα ατομικά στατιστικά ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ χρησιμοποίησε 21 ποδοσφαιριστές, με μεγαλύτερο σε ηλικία τον αρχηγό, Καταλά (36) και μικρότερο τον Κωνσταντίνου (16).

Πρώτοι σε λεπτά συμμετοχές είναι οι μέσοι Λαρένα και Τομάς που δεν έχουν χάσει ούτε λεπτό συμμετοχής (720`) με τον Τρισκόφσκι να ακολουθεί (695`). Είναι οι μοναδικοί που έχουν ξεκινησεί βασικοί και στα οκτώ παιχνίδια ενώ συμμετοχή σε όλους τους αγώνες είχαν και οι Άλβες, Τετέ και Χαραλαμπίδης.

Όσο αφορά τα λιγότερα λεπτά συμμετοχής τα έχουν οι Εγγλέζου (68`), Ακοράν  (56`), Τρουγιόλς (35`), Ιωάννου (19) και ο έφηβος Κωνσταντίνου που έπαιξε τρία (3) λεπτά. Από αυτούς μόνο ο Τρουγιόλς είχε συμμετοχή ως βασικός ενώ οι υπόλοιποι δεν έχουν παίξει ούτε μία φορά ως βασικοί.

Τέλος σε ότι αφορά την εθνικότητα των ποδοσφαιριστών, αγωνίστηκαν επτά από τους οκτώ διαθέσιμους Κύπριους (ο Μούσιτς είναι ο άλλος), εννέα από τους δέκα Ισπανούς (Σαϊθάρ), δύο Σκοπιανοί και από ένας Πολωνός, Βραζιλιάνος και Μαυροβούνιος.