"Πάμε... Κίτιον"

Το γραφείο Τύπου της ΑΕΚ απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας όπως δώσει βροντερό "παρών" στο ματς της καλαθοσφαιρικής ομάδας της ερχόμενης Τρίτης.

 

"Η Πετρολίνα ΑΕΚ υποδέχεται την Τρίτη (27/09) στις 19:00 στο Κίτιον την ρουμάνικη U-BT Cluj-Napoca, στο πρώτο παιχνίδι για τον πρώτο προκριματικό γύρο της νεοσύστατης διοργάνωσης FIBA Basketball Champions League.

H ομάδα μας θα επιδιώξει στο πρώτο παιχνίδι την νίκη με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά πόντων, ενόψει του επαναληπτικoύ που διεξάγεται δύο 24ωρα αργότερα (Πέμπτη 29/09) στην Ρουμανία. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την Muratbey Usak Sportif από την Τουρκία.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και καλαθοσφαιριστές θα ήθελαν να έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους ώστε με τη φωνή του να τους «σπρώξει» για την νίκη και να κάνουμε ακόμη πιο περήφανο τον κάθε Αεκτσή και τον κάθε Σκαλιώτη .

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ και του μαθητικού εισιτηρίου στα 5 ευρώ, ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο.

Ισχύουν για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τα εισιτήρια διαρκείας κατηγορίας Platinum. Δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας κατηγορίας Green και Silver".