Πρεμιέρα στο Basketball Champions League για την ΑΕΚ

Έτοιμη για το πρώτο της φετινό επίσημο παιχνίδι είναι η περσινή Πρωταθλήτρια Κύπρου, Πετρολίνα ΑΕΚ, η οποία θα φιλοξενήσει την ρουμάνικη U-BT Cluj-Napoca στις 19:00 στο «Κίτιον Αθλητικό Κέντρο» την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου.

Ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του Basketball Champions League, με τον επαναληπτικό να διεξάγεται δύο ημέρες αργότερα στην Ρουμανία, την Πέμπτη (29/9).

Ο νικητής του ζευγαριού θα κερδίσει την πρόκριση του στον δεύτερο προκριματικό γύρο της καινούργιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει την τούρκικη Muratbey Usak Sportif, ώστε να διαφανεί ποια ομάδα θα κερδίσει την είσοδο της στους ομίλους του Basketball Champions League.

Η στήριξη του κόσμου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην μεγάλη προσπάθεια που θα καταβάλουν τόσο οι καλαθοσφαιριστές της κυπριακής ομάδας, όσο και το τεχνικό τιμ, για να μπορέσει η Πετρολίνα ΑΕΚ να κάνει το πρώτο βήμα για να κερδίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Όσο αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, όπως ανακοινώθηκε από την Πετρολίνα ΑΕΚ η τιμή του κανονικού εισιτηρίου έχει οριστεί στα 10 ευρώ και του μαθητικού εισιτηρίου στα 5 ευρώ, ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Ισχύουν για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τα εισιτήρια διαρκείας κατηγορίας Platinum. Δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας κατηγορίας Green και Silver.