"Μία υπέροχη πρόκληση - Το περιμένουμε όλοι" (Βίντεο)

9η στροφή του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο μεγάλο ντέρμπι το ΑΠΟΕΛ στο AEK ARENA (Σάββατο 29/10, 20:00). Ο προπονητής Imanol Idiakez, καθώς και ο Ηλίας Χαραλάμπους έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Ένα ωραίο παιχνίδι, μία υπέροχη πρόκληση. Γνωρίζουμε ότι αναμετρώνται ο 1ος στην βαθμολογία με τον 2ο και θα είναι ωραίο για τους φιλάθλους και για όλους. Υπάρχει μεγάλη προσδοκία για το παιχνίδι και στους ποδοσφαιριστές. Περιμένουμε τους φιλάθλους, είμαστε σίγουροι ότι θα είναι εκεί και θα μας στηρίξουν σε όλο το παιχνίδι ακόμη και στις δύσκολες στιγμές. Είμαστε έτοιμοι. Ελπίζουμε ότι θα κερδίζουμε το Σάββατο. Νιώθουμε έτοιμοι, η ομάδα είναι έτοιμη. Οι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι, συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, θα πρέπει να παίξουμε καλά, να έχουμε την καλύτερη απόδοση για να κερδίσουμε το ΑΠΟΕΛ. Εάν το κάνουμε μπορούμε να κερδίσουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές σε όλο το παιχνίδι γιατί με τον κόσμο κοντά στους ποδοσφαιριστές νιώθουμε να αγωνιζόμαστε με 12 και έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

«Eίναι πράγματι ένα παιχνίδι το οποίο περιμένουμε όλοι. Εμείς έχουμε δείξει στα τελευταία παιχνίδια και από την αρχή του πρωταθλήματος ότι βρισκόμαστε σε μία πάρα πολύ καλή κατάσταση. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ουτώς ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αυτό είναι το ζητούμενο της ομάδας. Είναι απλά και αυτό ένα παιχνίδι του πρωταθλήματος. Από κει και πέρα ελπίζω να είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου, ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να το απολαύσει και ο καλύτερος να κερδίσει. Ελπίζω να πάρουμε εμείς το τρίποντο και αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο κόσμος της ΑΕΚ πρέπει να είναι δίπλα μας, τους χρειαζόμαστε στα 90 λεπτά και στις καλές στιγμές και στις κακές να είναι δίπλα μας να μας στηρίξει και να ξέρουν ότι θα δώσουμε το παν για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», δήλωσε ο Kύπριος αμυντικός.