Ανανεωμένη και… έβγαζε φωτιές

Σε συνέχεια της καλής της εμφάνισης στο πρωτάθλημα με τη Νέα Σαλαμίνα, η ΑΕΚ με εμφαντικό τρόπο πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου βάζοντας έξι γκολ στην Καρμιώτισσα. 

Με τον Μαλόκου αγωνιζόμενο βασικό στο άκρο της επίθεσης να δείχνει εξαιρετικά δείγματα γραφής μοιράζοντας με το τσουβάλι ασίστ και να συνδυάζεται με «κλειστά μάτια» με τον Τρισκόφσκι, έκανε «παπάδες» στην επίθεση. Μάλιστα, αν δεν ήταν επιπόλαιη το σκορ θα μπορούσε να πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις. Βεβαίως, πέρα από την επιθετική εικόνα που έδειξε στα αξιοσημείωτα καταγράφεται και γενικά η φρεσκάδα που είχε. 

Επιπρόσθετα, χωρίς να σημαίνει ότι υστέρησε κάποιος ποδοσφαιριστής, ο Μανόλο Ιντιάκεθ σίγουρα μπορεί να νιώθει ευχαριστημένος για την συνέχεια στο σκοράρισμα απ' τον Τρισκόφσκι για έκτο σερί παιχνίδι (πέτυχε χατ-τρικ σε ένα ημίχρονο), την σταθερότητα του Τρουγιόλς (απόδοση/επαφή με τα δίκτυα) και την αγωνιστική άνοδο μετά από καιρό των Ακοράν-Ορτίθ.

Με την ηρεμία και αυτοπεποίθηση να έχει έρθει στα επιθυμητά επίπεδα πλέον διοχετεύει την έμφαση της ξανά στο κεφάλαιο πρωταθλητισμός. Εκεί δηλαδή που επίσης η ομάδα διατηρεί μεγάλη προοπτική.