«Προβάδισμα ο Απόλλωνας, ισοπαλία το ΑΕΚ – Ανόρθωση»

Αγώνες κυπέλλου σήμερα και τα βλέμματα όλα είναι στραμμένα στα δύο μεγάλα ντέρμπι που έβγαλε η κληρωτίδα.

Ο προπονητής Γιώργος Πολυβίου μιλάει στο kerkida.net και σχολιάζει τα σημερινά παιχνίδια, δίνοντας τις δικές του προβλέψεις για τους νικητές. 

Για το Απόλλων – Ομόνοια

«Και οι δύο ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες. Είναι ένα ντέρμπι. Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό από το πρωτάθλημα. Το 2-2 δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στον Απόλλωνα αλλά λόγω της κρισιμότητας του αγώνα έχουν και οι δύο ομάδες τις πιθανότητες τους».

Για το ΑΕΚ – Ανόρθωση

«Είναι το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων. Η Ανόρθωση έχει μια ανοδική πορεία. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Πιστεύω το παιχνίδι αυτό θα πάει προς την ισοβαθμία. Φαβορί με ένα ελαφρό προβάδισμα είναι η ΑΕΚ αλλά σήμερα το βλέπω για ισοπαλία».

Για το Ολυμπιακός – Δόξα 

«Ο Ολυμπιακός από την μία παλεύει στο πρωτάθλημα για την άνοδο και από την άλλη η Δόξα για την παραμονή της στην Α’ κατηγορία. Η Δόξα έχει ένα πλεονέκτημα λόγω του ρόστερ της αλλά δεν είναι το φαβορί. Ο Ολυμπιακός έχει μια πολύ καλή ομάδα. Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα εξαρτηθεί από το πόση βαρύτητα έδωσαν στο κύπελλο οι δύο ομάδες νοουμένου ότι έχουν σοβαρές υποχρεώσεις στα πρωταθλήματα τους».