"Γνωρίζουμε την ποιότητα του ΑΠΟΕΛ, εμπιστευόμαστε την ομάδα μας" (βίντεο)

Στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ μίλησαν οι Μυτίδης και Ιντιάκεθ ενόψει του ντέρμπι στην Αρένα με το ΑΠΟΕΛ το ερχόμενο Σάββατο...  

«Eίναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, ένας πραγματικός τελικός για μας. Γνωρίζουμε πλέον την βαθμολογική διαφορά και έτσι χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς και αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι σαν τελικό για να διατηρήσουμε το όνειρο μας. Χρειάζεται να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου, τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει, την ποιότητα στο σκοράρισμα, ακόμη και το πόσο δυνατός είναι στις στημένες φάσεις.

Τους γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά, αλλά εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας και την ομάδα. Ξέρουμε ότι στα τελευταία παιχνίδια είμασταν και άτυχοι και θέλουμε να δείξουμε ξανά ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο και ελπίζουμε ότι με την βοήθεια του κόσμου μας θα μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος για το όνειρο μας. 

Πάντοτε είναι σημαντικός ο κόσμος και ειδικά σε τέτοιο παιχνίδι είναι ακόμη πιο σημαντικός. Μπορεί να είναι καθοριστικός ο ρόλος του κόσμου, ιδιαίτερα σε δύσκολες στιγμές που πάντοτε υπάρχουν σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Με την βοήθεια του κόσμου είναι ευκολότερο για μας να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Ελπίζουμε να έχουμε ωραία ατμόσφαιρα και ωραίο περιβάλλον, με τον κόσμο να... σπρώχνει τους ποδοσφαιριστές. Εάν είμαστε 12 και αυτό το λέμε πάντα, αλλά είναι μία μεγάλη αλήθεια για μας, εάν είμαστε 12 είμαστε πιο δυνατοί», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, παίζουμε στην έδρα μας με το ΑΠΟΕΛ. Για μας είναι μία μεγάλη πρόκληση, αλλά όπως και τα υπόλοιπα παιδιά θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και θα κάνουμε ότι περνά από τις δυνάμεις μας για να το κερδίσουμε. Για να γίνει αυτό θέλω να πιστεύω, όπως και όλοι οι υπόλοιποι ότι ο κόσμος θα ρθει να μας βοηθήσει, να μας στηρίξει σε αυτή μας την προσπάθεια, γιατί σίγουρα μία νίκη θα δώσει άλλη... πνοή για την συνέχεια. Πιστεύω όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι να κερδίσουμε», δήλωσε ο διεθνής επιθετικός.